27 de novembre de 2020 27/11/20

Barrachina: “El nou PPCS està llest per a donar totes les batalles per a recuperar les alcaldies”

Barrachina: “El nou PPCS està llest per a donar totes les batalles per a recuperar les alcaldies” - (foto 1)

  El nou president del PP de Castelló, Miguel Barrachina, ha sigut avui triat amb una renovada executiva per un 98% durant la celebració del 14 Congrés del PPCS en un conclave en el qual tota la militància ha pogut participar de forma activa. Barrachina ha advertit que el seu nou projecte "està llest per a donar totes les batalles per a recuperar les alcaldies".

  Miguel Barrachina ha explicat que "jo només sóc aficionat a la llibertat" i ha assenyalat que "el meu compromís és seguir deixant-me la pell per defensar a la província de Castelló". El nou líder provincial ha destacat que "Castelló no és ni socialista, ni nacionalista" ja que "Castelló s'assembla a la gent del PP i a la gent del PP ens uneix: la llibertat per a triar col·legi o metge, la unitat perquè tots els de el PP pensem igual i el respecte, l'entendre que els nostres pares i avis no tenien per què estar equivocats en tot i hem de respectar el que pensen els altres".

  El líder dels populars ha explicat que "seré fidel a les meues idees" i ha assenyalat que "ser fidel a les idees és el que ens fa seguir sent els més votats" i només us puc garantir que seré fidel a les idees que ens uneixen". El seu principal compromís és "seguir apostant per Castelló, per donar la batalla per les nostres idees i els nostres principis, com em van ensenyar els meus pares i els meus avis".

  Miguel Barrachina ha explicat que "tindriem que tornar a nàixer per a fer un pas arrere davant les dificultats" i "encara que a voltes podrem perdre una batalla, açò no és fracassar. Centímetre que perdem en el PPCS serà un centímetre molt barallat". "És derrotat qui no done la batalla, nosaltres donarem totes les batalles. L'esquerra canvia, però nosaltres si ens mantenim fidels a les nostres idees, guanyarem. Les nostres idees són les que ens fan invencibles".

  Moliner: "Hui no acaba gens, avui comença tot"

  El ja expresident del PP de Castelló, després d'un ferm treball de regeneració i en un emotiu congrés on els afiliats li ha mostrat tot el seu afecte, ha subratllat que "hui no acaba gens, avui comença tot, perquè en aquest partit canvien els noms, les cares, els càrrecs, fins al logo, però mai les idees que representem".

  Moliner ha assenyalat que "arranquem un projecte que pretenia retornar a la gent la confiança en la política, en la política en majúscules, la del servei públic, al servei dels ciutadans i les seues necessitats, però sobretot, al servei de Castelló". "Mai hem preguntat a qui besa, vota o resa un ciutadà per a defensar-li. Som el mateix partit de sempre que defensa, sense complexos, la sensatesa, la llibertat i Castelló. Un partit que ha sabut renovar-se, aprendre dels seus errors i eixir al carrer amb més força i millors idees".

  La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha donat les gràcies a Javier Moliner per tota la labor "que has fet tant a favor d'aquest partit i, sobretot a favor de la província de Castelló ja que el procés de renovació que has fet és exemplar". La líder regional ha manifestat que "les sigles del PP estan per sobre de les persones" i, visiblement emocionada, li ha donat les gràcies en diverses ocasions a Moliner per convertir a Castelló en un referent a nivell polític i a nivell personal.

  De la Serna i Hernando, amb el PPCS

  Per la seua banda, el ministre de Foment, Íñigo Gómez de la Serna, ha assegurat que Miguel Barrachina és la veu de la província de Castelló en el Congrés dels Diputats. El ministre ha destacat la insistència de Miguel Barrachina per a les obres del port de Querol que començaran en els pròxims dies. Així mateix, De la Serna ha valorat l'avanç de les obres del Corredor Mediterrani que permetrà reduir en mitja hora el trajecte entre València i Barcelona.

  "Demane que recolzeu a Miguel Barrachina perquè és important comptar amb un company així, una persona que coneix a la perfecció què estem fent en el Congrés dels Diputats, tracta amb la gent i amb la resta de partits. I sap defensar amb força els principis del Partit Popular i del govern d'Espanya". Així mateix, De la Serna ha destacat el talent de Javier Moliner i ha assenyalat el seu "generositat i altura de mires.
  El ministre de Foment ha valorat el treball realitzat pel PP i Mariano Rajoy perquè "en un moment absolutament crític, es va tenir l'enteresa i el valor de fer les reformes per a situar Espanya en el lloc on està malgrat que tenia un cost electoral". Ara, "estam creixent un 13% més en relació a l'any passat que ja va ser un any històric. En exportacions també aconseguint un rècord absolut".

  Per la seua banda, el portaveu del Partit Popular en el Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, que ha volgut confirmar i abrigallar la candidatura de Miguel Barrachina amb la seua presència en l'acte inaugural del Congrés del PPCS. Hernando ha assegurat que "som el partit de la gent i en tots els municipis tenim gent honrada, treballadora i decent que treballa al servei dels altres".

  "Hem passat de la ruïna al creixement, de la frustració a la confiança, de la destrucció massiva d'ocupació a la creació de llocs de treball i açò és perquè tenim un projecte que genera confiança; perquè creiem en les aptituds i la capacitat de les persones".

  Pujar