30 de novembre de 2020 30/11/20

Barrachina: “El meu objectiu és reforçar al PP perquè els vots es transformen en alcaldies en 2019”

Barrachina: “El meu objectiu és reforçar al PP perquè els vots es transformen en alcaldies en 2019” - (foto 1)

  El candidat a presidir el PP de Castelló, Miguel Barrachina, ha explicat avui els seus objectius de cara a la celebració del XIV Congrés del PP de Castelló el pròxim 3 de juny. El candidat, que formalitzarà en breu la seua candidatura, ha explicat avui que "el meu objectiu és reforçar al PP perquè els vots es transformen en alcaldies".

  És a dir, Barrachina ha explicat que els ciutadans de Castelló han donat des dels últims 20 anys la seua confiança al Partit Popular "i en els dos anys que queden hem de reforçar aqueixa confiança i que els desitjos de la majoria de ciutadans de la província es transformen en governs municipals". Un procés que s'ha de dur a terme després del pròxim congrés del PPCS que se celebrarà el 3 de juny a Peníscola ja que "al llarg d'aquest 2017 hem de renovar o reafirmar les juntes locals per a poder transformar els desitjos dels ciutadans de Castelló en alcaldies".

  Barrachina ha recordat que el PP és l'únic partit que defensa a la província amb el que més PP és més província de Castelló "mentres altres, des de la centralitat de València, volen imposar un criteri equivocat del que és Castelló".
  El candidat ha posat en valor el fet que "cualsevol afiliat amb només 50 avals pot presentar-se a dirigir el Partit Popular de Castelló" dins de l'aposta per la participació directa de les bases ja que tots els afiliats poden triar al pròxim president del PP en la província de Castelló.

  "És una aposta per la transparència, per la democràcia interna i pel fet que el nostre congrés siga un model d'obertura i de participació", ha explicat el candidat a la presidència del PPCS. La fórmula 'un militant, un vot' va a permetre que els afiliats del PPCS puguen participar de forma directa en el XIV congrés del PPCS i que qualsevol, amb només 50 signatures d'afiliats, puga presentar-se a dirigir el partit.

  Pujar