24 de novembre de 2020 24/11/20

Barrachina: "El menyspreu del PSOE a Castelló bloqueja les inversions per a la província"

Barrachina: "El menyspreu del PSOE a Castelló bloqueja les inversions per a la província" - (foto 1)
  • El Govern de Sánchez continua castigant a Castelló amb diversos projectes bloquejats i amb un minvament del 96% en les inversions per a la província

  • Barrachina: “Des de que es va aprovar l'últim pressupost, l'últim del PP, no s'ha avançat en res a Castelló”

El menyspreu del PSOE i de Pedro Sánchez a la província de Castelló s'ha materialitzat amb el bloqueig a les inversions necessàries per a la província de Castelló. Prova d'això és que en el que va d'any, el Govern de Sánchez ha mostrat la seva incapacitat i tan sols ha destinat un 4% de les inversions respecte a les de l'any passat.

Un gran fiasco que ha fet que algunes obres fonamentals per a la província portin mesos bloquejades. Tal com ha lamentat el president del Partit Popular, Miguel Barrachina, “des que es va aprovar l'últim pressupost, el del Partit Popular, no s'ha avançat en res a la província, al contrari, s'han bloquejat inversions fonamentals” com és el cas de la N-232, per exemple.

El càstig de Sánchez a la província és tan flagrant que hi ha obres que ja estaven pressuposades i a punt de començar i han quedat bloquejades mentre l'esquerra és incapaç de conformar govern.

Barrachina ha lamentat que “mentre quan el PP governava s'apostava per infraestructures útils, ara amb Sánchez estigui tot bloquejat”. Tant és així que l'única obra que continua en marxa és la del corredor Mediterrani que va posar en marxa el Partit Popular.

El president dels populars ha explicat que “totes les grans obres a la província, des de l'UJI a tots els trams d'autovia, són obres que tenen la signatura de governs del Partit Popular” enfront dels càstigs de l'esquerra a Castelló que “de forma sistemàtica paralitzen projectes i no els realitzen”.

Hi ha diversos exemples d'aquesta manera d'actuar: els més de set milions d'euros previstos per a regenerar les Costes del litoral castellonenc, o les obres de la N-232, una carretera que ha de connectar la cornisa Cantàbrica amb Vinaròs alhora que s'elimina el coll d'ampolla i les perilloses corbes del Port de Querol i que, no obstant això, estan paralitzades.

També les millores de la N-238, coneguda com a carretera d'Ulldecona, que malgrat tenir pressupost estan bloquejades… “La província només avança i creix sota govern del PP”, ha recordat Barrachina qui ha reclamat al PSOE “responsabilitat amb les necessitats de Castelló”.

Pujar