3 de desembre de 2020 3/12/20

Barrachina impulsa una escola de formació en el PP de Castelló per a reforçar la defensa de la província

Barrachina impulsa una escola de formació en el PP de Castelló per a reforçar la defensa de la província - (foto 1)

  El president del PP de Castelló, Miguel Barrachina, impulsarà una escola de formació permanent que servirà per a ajudar en la formació i preparació dels afiliats i càrrecs públics electes en aquelles matèries ideològiques, polítiques i de gestió pública que els ajuden a desenvolupar el projecte polític del Partit al servei de la societat.

  Aquesta proposta s'ha inclòs en els estatuts del PP de la província i sorgeix després d'una experiència que el propi Barrachina va liderar l'any passat i que li va portar a recórrer les seus de la majoria dels 135 municipis de Castelló. L'escola estarà dirigida per Óscar Clavell, secretari de Formació del PPCS.

  Tal com ha explicat el president del PP de Castelló, “l' escola tindrà un pla de formació anual i prestarà especial atenció als joves de Noves Generacions i als càrrecs de les entitats locals”.

  El president provincial ha explicat que el nivell d'exigència del PP de la província és molt elevat ja que “presentem 135 llistes i som el partit més votat per la societat de Castelló, la qual cosa ens fa treballar de formen constant a millorar i formar-nos per a prestar l'atenció que els veïns de Castelló mereixen”.

  Barrachina recorda que “la província de Castelló no és ni socialista ni nacionalista” sinó que “apostem per les seues tradicions, per la igualtat, pel respecte i per la llibertat” i que el PP és el partit que més s'assembla a la província “i la que millor defensa els interessos dels veïns de Castelló” i per aquest motiu l'escola de formació siga un exemple més d'implicació i ganes de millorar.

  El defensor de la província

  A açò se li suma que el Partit Popular de Castelló explica a partir d'ara amb la figura del Defensor de Castelló. Un paper que desenvoluparà Mario García i que vetlarà per evitar els greuges contra la província i, sobretot, farà front a aquelles administracions que vulguen perpetrar retallades i greuges contra Castelló.

  Segons els estatuts del PPCS, el Defensor de Castelló “denunciará les ingerències, per acció o omissió, que des d'altres àmbits territorials o socials es facen en perjudici de la província, les seues institucions, valors o tradicions”. Així mateix, s'habilitaran mecanismes perquè els ciutadans puguen contactar amb el defensor.

  Barrachina assenyala que “desde el PP creiem que s'ha de defensar la llibertat per sobre de tot, el respecte i la unitat” en contra dels radicalismes i els que volen imposar les seues idees a força de prohibicions.

  Pujar