4 de desembre de 2020 4/12/20

Barrachina: ‘El PP garanteix la llibertat de les famílies a triar model educatiu a Castelló’

Barrachina: ‘El PP garanteix la llibertat de les famílies a triar model educatiu a Castelló’ - (foto 1)

  El Partit Popular defensarà la llibertat educativa de les famílies perquè siguin els pares els que triïn quin model educatiu volen per als seus fills. Així ho ha explicat avui el número u a les Corts per Castelló, Miguel Barrachina, en un acte celebrat a Torreblanca.

  Barrachina ha manifestat que “la Generalitat ha acumulat 40 sentències en contra per sectarisme en sol quatre anys” i “ha intentat dividir a la societat amb alguna cosa que ens uneix i que ens identifica com és el valencià”. Per al president dels populars “l'esquerra ha intentat fer el mateix en la Comunitat Valenciana el que ja va fer fa molts anys a Catalunya: imposar un model de pensament únic i enfrontar a la societat”.

  Enfront d'això, des del PP “defensarem amb totes les garanties que hi hagi llibertat d'elecció i que siguin els pares els que puguem triar com estudien els nostres fills i que no sigui un conseller qui digui que alguns nens de la Comunitat són de segona i uns altres, els que estudien valencià, són els avançats”. A més, la Generalitat de PSOE i Compromís també ha eliminat l'elecció de centre educatiu en eliminar el districte únic.

  Barrachina ha recordat que el PP és el partit del respecte i de la llibertat “i aquesta és la nostra bandera”. A més, “en tota una legislatura no han construït ni una sola infraestructura educativa perquè han estat centrats només a intentar imposar un model de pensament únic i sectari”.

  Miguel Barrachina considera que “el PP és l'únic valor segur per a garantir la llibertat d'educació és que la Comunitat Valenciana tingui una presidenta com Isabel Bonig i que a Espanya governi Pablo Casado”.

  Al mateix temps, el president provincial ha donat l'enhorabona a la candidatura del canvi que representa María Ferrando i el seu equip. Una candidatura que aposta per la llibertat, per la baixada d'impostos i per la creació d'oportunitats per a Torreblanca.

  Pujar