26 de setembre de 2020 26/9/20

Barrachina destaca el compromís del PP amb les infraestructures en un curs de la UIMP

Barrachina destaca el compromís del PP amb les infraestructures en un curs de la UIMP - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Barrachina destaca el compromís del PP amb les infraestructures en un curs de la UIMP - (foto 2)

  El president del PP de Castelló i portaveu de la comissió de Foment en el Congrés, Miguel Barrachina, ha participat avui en el curs 'Infraestructures: recuperant un sector estratègic per a Espanya' de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo.

  El curs forma part de l'oferta de la Universitat d'estiu que ofereix aquesta prestigiosa universitat i s'ha celebrat a Santander amb la participació d'importants economistes, representants d'organitzacions empresarials, mitjans de comunicació experts en economia i destacats empresaris.

  Barrachina ha posat de manifest la intensa labor del Govern d'Espanya del PP que ha aconseguit donar la volta a l'economia després de la ruïna heretada pel PSOE ja que el nostre país ha passat de tenir un deute major i una major taxa d'atur que Grècia a aconseguir créixer més que Alemanya gràcies a les reformes empreses pel PP.

  El president castellonenc ha recordat que el Partit Popular aposta per les infraestructures útils que ajuden a convertir en rendibles els territoris.

  Pujar