elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Barrachina: “Els castellonencs s'han bolcat en els més de 200 actes a peu de carrer en campanya i ompliran les urnes de vots pel canvi”

Barrachina: “Els castellonencs s'han bolcat en els més de 200 actes a peu de carrer en campanya i ompliran les urnes de vots pel canvi”
  • “Tenim molta il·lusió però també moltes ganes, urgència i necessitat. Els castellonencs han dit alt i clar que es mereixen el canvi, que ja ens toca i que és el moment de la província de Castelló i de la Comunitat, ací i en tota Espanya”

MÉS FOTOS
Barrachina: “Els castellonencs s'han bolcat en els més de 200 actes a peu de carrer en campanya i ompliran les urnes de vots pel canvi” - (foto 2)

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, afirma que “els castellonencs s'han bolcat en els més de 200 actes a peu de carrer que hem fet durant la campanya i ompliran les urnes de vots pel canvi”.

“Ha sigut una campanya magnífica, en la qual hem estat a peu de carrer i porta a porta per a escoltar els veïns i treballar amb ells per a sembrar el camí del canvi que necessita la Comunitat Valenciana, amb Carlos Mazón, i també aquesta província”, indica.

Per a la líder provincial del PPCS, “la gent ens ha transmés la seua il·lusió i les seues ganes per un canvi que ens permeta començar a treballar a partir del dilluns per tot el que mereixen. Ho farem des dels municipis i també des de la Diputació i la Generalitat Valenciana”, ha relatat.

“Des de l'inici de la campanya, el Partit Popular de la província de Castelló ha realitzat més de 200 activitats obertes a totes les persones que han volgut participar per a conéixer als candidats i programes de govern per a millorar les oportunitats i benestar en els 135 municipis de la província”, explica.

“Més de 1.300 castellonencs es van desplaçar el diumenge al míting central de campanya del PP de la Comunitat Valenciana que va celebrar en la plaça de bous de València amb el president nacional, Alberto Núñez Feijóo, i el pròxim president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, però la resposta també ha sigut magnífica en cadascun dels actes que s'han realitzat en les grans ciutats però també en els magnífics pobles que té la nostra província”, indica la presidenta provincial.

Així mateix, cal destacar la gran assistència i la participació de milers de castellonencs en les diferents activitats organitzades pel Partit Popular a la província de Castelló com l'acte en el qual va participar Mariano Rajoy i va omplir l'Auditori de Castelló; l'acte de Cuca Gamarra a Vila-real, els protagonitzats pel president Carlos Mazón a Castelló i Borriana, així com les múltiples presentacions dels programes electorals a Benicàssim, Almassora, Benicarló o Peníscola, per posar només alguns exemples. Destacar també el suport del pròxim President de la Generalitat, Carlos Mazón, a la província de Castelló, visitant nombrosos municipis, així com del cap de llista del PP a les Corts per la província de Castelló, Alberto Fabra.

“Els castellonencs estan participant de manera multitudinària i ompliran les urnes de vots pel canvi”, afirma Marta Barrachina. “Tenim molta il·lusió però també moltes ganes, urgència i necessitat. Els castellonencs han dit alt i clar que es mereixen el canvi, que ja ens toca i que és el moment de la província de Castelló i de la Comunitat Valenciana, ací i en tota Espanya”, afig.

Estabilitat, creixement econòmic i gestió responsable

“Volem estabilitat, creixement econòmic i que la província de Castelló torne a enlairar i ho farem des de la sensatesa i la gestió responsable que ens caracteritza”, explica la presidenta provincial del PP de Castelló.

El programa de govern del PP per a la província de Castelló inclou inversions en sanitat, programes específics per a combatre la despoblació, mesures econòmiques i baixada d'impostos, impuls al turisme, propostes de gestió forestal i solucions per a la costa, entre altres temes prioritaris.

Entre les propostes per a corregir el col·lapse i el caos sanitari actual, la presidenta provincial afirma que el PP recuperarà el CICU per a la província de Castelló, augmentarà les unitats de prevenció de càncer de mama, instal·lant equips d'última generació a Segorbe, Onda, l'Alcora i La Vall, i construirà un nou Hospital General a Castelló, entre altres mesures. “Recuperarem els serveis sanitaris perquè tots els castellonencs, visquen on visquen, tinguen els mateixos drets i atencions sanitàries”, explica.

Quant a l'atenció social, la líder provincial assegura que “l'atenció a les persones, des dels més joves als majors, és el centre de la nostra acció política”. “Posarem en marxa des de la Diputació el transport adaptat provincial, una xarxa d'assistència personal a les persones majors així com un pla provincial per a l'accessibilitat i adaptació dels habitatges per a majors i per a persones amb diversitat funcional”, destaca.

La presidenta provincial també ha posat l'accent en la necessitat de treballar perquè la província torne a la senda del creixement econòmic i la creació d'ocupació. “Atendrem els nostres sectors, des de la ceràmica a l'agricultura, la ramaderia o la pesca, sense oblidar als nostres autònoms i pimes. Cal adoptar mesures reals i rebaixar la càrrega fiscal que pateixen, i eliminar traves burocràtiques”, incideix.

La posada en marxa d'un Bo Consum, ajudes a joves i autònoms, la creació d'oficines agràries de proximitat o l'aposta per productes de Km 0 són algunes propostes del programa de govern.

La líder provincial del PP també ha explicat la necessitat de cuidar l'interior. “El nostre interior mereix serveis, inversió i oportunitats”. Per a això, Marta Barrachina preveu posar en marxa un programa per a l'atenció sociosanitària i emocional dirigit als veïns de xicotets municipis d'interior així com recuperar Salut al Poble amb més especialitats per a atendre xiquets i majors.

El programa provincial també contempla mesures per a garantir la seguretat dels castellonencs, com la creació d'una oficina ‘desokupació’; un pla de manteniment, gestió forestal i neteja de muntanyes; actuacions per a la regeneració de la costa o un pla director d'aigua per a la província de Castelló, entre altres.

Pujar