5 de desembre de 2020 5/12/20

Barrachina aconsegueix més del 95% de suports dels afiliats per a presidir el PP de Castelló

Barrachina aconsegueix més del 95% de suports dels afiliats per a presidir el PP de Castelló - (foto 1)
  • La candidatura de Miguel Barrachina ha obtingut el suport unànime de les bases del PP en la província

"És una sort comptar amb companys com els quals tinc en el PP de Castelló que no solament em van animar a presentar-me, sinó que s'han bolcat a mostrar el seu suport a la meua candidatura". Així ho ha declarat avui el candidat a presidir el PP en la província en el pròxim XIV Congrés del PPCS, Miguel Barrachina, després de constatar que més del 95% dels afiliats han recolzat la seua candidatura.

Dins l'obertura que el PPCS ha engegat per al pròxim congrés, qualsevol afiliat al corrent de pagament de les quotes podien presentar-se com a candidats a presidir el PPCS amb només 50 avals. Així mateix, tots els afiliats poden participar votant al seu candidat i sent compromisario en el congrés de forma activa. Fins a ahir, la candidatura de Miguel Barrachina havia rebut 2.487 avals dels prop de 2.600 afiliats (si tenim en compte que els qui estan al corrent de la quota -termini encara obert per a poder assistir, participar i votar en Peñiscola- són sobre 2.600 en aquest moment).

Atenent al calendari fixat pel COC, dimecres que ve 3 de maig el Comitè Organitzador proclamarà als candidats i el dissabte 6 donarà començament una campanya interna en tots els municipis de la província que acabarà el dia 9. L'11 de maig es procedirà a la votació en les seus municipals.

Després d'açò donarà començament al compte arrere de cara al congrés amb el procés de ponències i presentació d'esmenes als estatuts del PP de Castelló.

Miguel Barrachina ha agraït "els suports rebuts de la presidenta del PP a la Comunitat, Isabel Bonig, i del president del PPCS, Javier Moliner, i de tots i cadascun dels afiliats del PP en els 135 municipis de Castelló" i ha assenyalat que "junts vam demostrar, una vegada més, perquè som el millor partit i el que més suports rep en aquesta província".

Així mateix, la direcció nacional del Partit Popular va voler ahir felicitar de forma pública al PP de Castelló per ser un "ejemple" a l'hora de resoldre el congrés provincial i va felicitar públicament a Miguel Barrachina pel resultat a través del sotssecretari general d'Ordenació del PP, Fernando López Maillo

Pujar