5 de desembre de 2020 5/12/20

Barrachina: ‘Més de 6.000 famílies de Castelló podran deixar de pagar l'impost de successions i donacions’

Barrachina: ‘Més de 6.000 famílies de Castelló podran deixar de pagar l'impost de successions i donacions’ - (foto 1)

  El president del Partit Popular de la província de Castelló i candidat als Corts, Miguel Barrachina, ha assegurat que “si Isabel Bonig governa a la Comunitat Valenciana després del 28 d'abril, cada any més de 6.000 famílies castellonenques podran deixar de pagar l'impost de successions i donacions”.

  El líder del PPCS ha assenyalat que “com ja fan en la comunitat de Madrid i prompte a Andalusia, els lliuraments que es fan amb motiu de la defunció d'un familiar, però també voluntàriament dins de les famílies, deixaran d'estar doblement gravades pels impostos”.

  Miguel Barrachina ha assegurat que “la desaparició de l'impost de successions i de donacions forma pare, al costat de l'eliminació de l'impost de patrimoni i la baixada de l'impost de la renda, aqueixa gran revolució fiscal que necessita Espanya, la Comunitat Valenciana i Castelló per a seguir creant ocupació, generar riquesa i que siga la millor garantia per a les pensions".

  D'aquesta manera, el candidat del PPCS als Corts ha assegurat que “esta ambiciosa revolució fiscal presentada avui per Isabel Bonig té com a objectiu reactivar les economies domèstiques, la creació d'ocupació i el consum”.

  Així, entre les mesures fiscals del Partit Popular per a la Comunitat Valenciana destaca la rebaixa del 7% del tram autonòmic de l'IRPF per als valencians amb ingressos anuals inferiors als 35.000 euros a l'any, reduir l'IRPF a les famílies que tinguen o adopten un fill, a més, la Comunitat Valenciana deixarà de tenir l'Impost de Transmissions Patrimonials més alt d'Espanya per a afavorir la compra i adquisició d'un habitatge. 

  En la mateixa línia, el president nacional, Pablo Casado també ha anunciat rebaixa el tipus de l'IRPF per sota del 40% i l'impost de Societats per sota del 20% per a elevar la competitivitat de l'economia.

  Pujar