21 de setembre de 2020 21/9/20

El PP avala la defensa del PPCS de la província de Castelló

El PP avala la defensa del PPCS de la província de Castelló - (foto 1)
  • Barrachina: “Només les idees del PP permeten avançar a Castelló i crear oportunitats”

El Partit Popular ha posat de manifest avui el seu aval a la defensa que el PP de Castelló està duent a terme dels interessos de la província. El PP és el partit amb més alcaldies a la província de Castelló i un dels reptes als quals s'enfronten els ajuntaments és la greu asfíxia a la qual està sotmetent la Generalitat als consistoris.

El president del PPCS, Miguel Barrachina, ha explicat avui durant la celebració de l'inici de curs polític del PP a Benidorm amb la presència del president nacional, Pablo Casado, que “l'asfíxia de l'esquerra als 135 ajuntaments de la província provocarà problemes molt seriosos: l'impagament a proveïdors i problemes per a oferir serveis de primera necessitat”.

Aquest deute se suma al bloqueig del PSOE a Madrid a projectes estratègics per a Castelló i a les greus retallades que afecten sanitat o educació i qüestions socials com la dependència. Per tot això, el PPCS ha anunciat la posada en marxa d'una ruta que recorrerà tota la província per a visualitzar la defensa de les polítiques del PP: la creació d'ocupació, la baixada d'imposades, el respecte a les tradicions i la defensa de la unitat i de la llibertat.

Barrachina ha explicat que “només les idees del PP són les que permeten avançar a la província de Castelló, crea oportunitats i se centren en els veïns”. Tal com ha explicat el president del PP a Castelló i impulsor de la iniciativa, “el PP som l'únic mur de contenció als atacs que el PSOE està dirigint contra la província” i ha posat diversos exemples com que “l'esquerra vulgui cobrar per usar les autovies, que ens vulguin fer pagar amb la taxa Google i que les retallades se centrin tots a la província de Castelló”.

Pujar