25 de novembre de 2020 25/11/20

Arranca #Refrestiu Sant Jordi, les propostes més fresques per a gaudir de l'estiu

Arranca #Refrestiu Sant Jordi, les propostes més fresques per a gaudir de l'estiu - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Arranca #Refrestiu Sant Jordi, les propostes més fresques per a gaudir de l'estiu - (foto 2)
  Arranca #Refrestiu Sant Jordi, les propostes més fresques per a gaudir de l'estiu - (foto 3)
  Arranca #Refrestiu Sant Jordi, les propostes més fresques per a gaudir de l'estiu - (foto 4)

  Ha arribat l'estiu i, amb ell, el programa d'actes que cada any promou l'Ajuntament de Sant Jordi perquè veïns i visitants disposen d'un ampli ventall d'activitats que dur a terme durant l'època estival.

  L'objectiu, ha explicat l'alcalde, Iván Sánchez, "és arribar a tots els segments de la població, és una programació pensada per al públic familiar però que també té molt en compte al col·lectiu juvenil i als majors; de fet -va destacar Sánchez- la majoria d'activitats conviden a la interacció generacional, és una agenda eclèctica amb propostes molt fresques, dinàmiques, que afavoreixen la comunicació i l'intercanvi d'experiències a través de la música, la diversió, la pràctica de l'esport, les xarrades... La majoria són activitats grupals, de portes obertes i en diferents escenaris".

  En #Refrestiu, la programació cultural, esportiva i festiva de Sant Jordi, tenen cabuda proposades per a tots els públics: espectacles, concerts, animació de carrer, tallers lúdics i educatius, xarrades, cinema, gastronomia, astronomia, rutes guiades i més.

  Per a començar, aquest cap de setmana, s'ha programat un interessant recorregut cultural per la vila, un 'film trip' que convertirà Sant Jordi en un plató de rodatge i un concert de la banda de música.

   

  Pujar