2 de desembre de 2020 2/12/20

Cs aplaudeix la licitació de l'ample internacional però adverteix de l'embut per la falta d'una doble plataforma

Cs aplaudeix la licitació de l'ample internacional però adverteix de l'embut per la falta d'una doble plataforma - (foto 1)
  • La diputada nacional per Castelló, Sandra Julià, demana que "l'arribada d'aquesta infraestructura no siga a qualsevol preu"

La diputada nacional de Ciutadans (Cs) per la província de Castelló, Sandra Julià, ha aplaudit "la licitació de l'ample internacional en el tram del Corredor Mediterrani entre Castelló i Vandellós, però" ha advertit "de l'embut que pot crear-se per la falta de la doble plataforma". "El tercer fil és fonamental per a l'exportació i per això, esperem que això siga una solució provisional", ha remarcat Julià, qui ha assegurat que "no volem un altre nyap en infraestructures a l'estil PP i PSOE com les dessaladores, la Plataforma Castor o l'AVE".      

En opinió de la parlamentària, "de tindre un Corredor Mediterrani en condicions, depén el futur i el creixement de la Comunitat Valenciana". "Per als cítrics i el sector ceràmic aquesta infraestructura és fonamental, per això els responsables polítics hem de garantir que la seua arribada no siga a qualsevol preu", ha indicat la diputada.

Finalment, Julià ha urgit "mesures per a acabar amb el mal funcionament dels Rodalia que estan lapidant el turisme i perjudicant el dia a dia de molts castellonencs".

Pujar