Castellano

Amazon tria la província de Castelló per a instal·lar la seua seu logística

Amazon tria la província de Castelló per a instal·lar la seua seu logística
Amazon tria la província de Castelló per a instal·lar la seua seu logística
  • Diversos municipis castellonencs han oferit terrenys a la multinacional americana per a instal·lar la seua seu en la Comunitat Valenciana

Des que Amazon mostrara el seu interès per instal·lar la seua seu logística en la Comunitat Valenciana, no han deixat d'aparèixer municipis candidats per a oferir terrenys per a situar les seues instal·lacions.

Nules, Vinaròs, Oropesa, Torreblanca i Castelló de la Plana han mostrat el seu interès perquè la multinacional americana instara allí la seua seu logística. Tots ells han destacat la seua ubicació estratègica i les seues comunicacions per carretera, tren o proximitat amb el port perquè Amazon es fixara en aquests municipis castellonencs.

Segons ha pogut saber elperiodic.com, Amazon podria quedar-se finalment a la província de Castelló.

Aquest mitjà ha consultat a diversos ajuntaments de la província que han negat que Amazon vaja a instal·lar-se en les seues localitats. No obstant això, des de l'Ajuntament d'Onda no han confirmat, però tampoc han desmentit, que la multinacional americana vaja a instal·lar-se en el seu municipi.

A través del pla d'acció 'Onda Logistic', aquest municipi castellonenc està obrint-se al sector econòmic i empresarial. De fet, el consistori ha concedit ja 37 llicències d'obra major des de juny de 2019 i una inversió de 54,7 milions d'euros que s'ha registrat en aquest any i mig per a ampliar i construir noves naus a la ciutat, xifra que duplica totes les inversions registrades durant els últims quatre anys.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, feia referència fa dos dies a “la promoció internacional" i "els avantatges fiscals i les millores en els polígons" que "han sigut clau per a aquest boom econòmic i auge industrial a Onda, ja que iniciatives com Onda Logistic no s'estan duent a terme en cap àrea industrial d'Espanya”.

Pujar