elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aluvión de candidatos para llevar la nueva tienda de este pueblo de Castellón: "Por fin vemos la luz y logramos que este reto sea un hecho"

Aluvión de candidatos para llevar la nueva tienda de este pueblo de Castellón: "Por fin vemos la luz y logramos que este reto sea un hecho"
  • L'alcaldessa celebra el bon acolliment de la convocatòria llançada i confia que el servici òbriga durant la primera quinzena de juliol

MÉS FOTOS
Aluvión de candidatos para llevar la nueva tienda de este pueblo de Castellón: "Por fin vemos la luz y logramos que este reto sea un hecho" - (foto 2)

Matet "està de celebració" i no perquè siguen les festes patronals, sinó "perquè hem rebut una allau de candidats a ocupar el lloc oferit en la nova botiga que hem habilitat i que garantix la seua posada en marxa este mateix estiu".

Així ho considera l'alcaldessa d'esta xicoteta localitat de l'Alt Palància que no aconseguix els cent habitants. Rosa María Guillermo Tortajada celebra "l'excel·lent resposta registrada a l'oferta d'ocupació que ha llançat la Cooperativa de Viver, encarregada de gestionar la botiga i amb la qual estem treballant de manera coordinada". Un lloc de treball de caràcter indefinit amb una càrrega de 32 hores setmanals que "literalment ha sigut un reclam clar", explica l'alcaldessa.

Guillermo espera que el procés de selecció i les entrevistes i baremació es tramite durant este mes de juny. "Volem que la botiga òbriga en la primera quinzena de juliol. De no poder ser, com més prompte millor, perquè el que volem és que ja estiga operativa este mateix estiu, que és quan més gent rep el poble perquè molts es traslladen a les seues segones residències, ací a Matet, per a gaudir de la temporada vacacional".

La botiga oferirà als veïns productes de primera necessitat i alimentació. Ho farà després que l'alcaldessa subscriguera un conveni amb la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, per a garantir, amb 15.000 euros, el condicionament del local i l'equipament d'este.

"Ens ha costat molt, però per fi veiem la llum i aconseguim que este repte siga un fet". "Gràcies a la Diputació Provincial de Castelló i a la Cooperativa de Viver perquè sense ells este somni, no seria realitat", ha manifestat l'alcaldessa.

Pujar