elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un altre ajuntament castellonenc tancat pel positiu en covid d'un dels seus empleats

Un empleat municipal d'Azuébar, possitiu en covid
Un empleat municipal d'Azuébar, possitiu en covid
  • L'Ajuntament d'Assuévar ha decidit tancar les seues portes de manera preventiva després de conèixer el contagi d'un treballador que també realitza serveis en la Mancomunitat de l'Alt Palància

L'Ajuntament d'Azuébar ha tancat aquest matí les seues portes després de conèixer que un dels seus treballadors ha donat positiu en coronavirus. Així ho ha confirmat l'alcaldessa de la localitat castellonenca, Jéssica Miravete.

“Quan hem conegut que ha donat positiu, hem comunicat al poble la situació i he ordenat tancar l'ajuntament per prevenció”, assenyala la primera edil, perquè “preferisc pecar de prudent que quedar-me curta”.

Aquest funcionari, que també treballa en la Mancomunitat de l'Alt Palància, només va dues vesprades a la setmana al consistori d'Azuébar i “encara que mantenim la distància de seguretat, portem màscares i desinfectem l'ajuntament”, hem tancat al públic encara que “continuarem treballant des de casa per via telemàtica”, assegura l'alcaldessa.

Hauran de fer-se la prova l'alcaldessa i tres empleats municipals més que tingut contacte amb la persona amb covid i “si donem negatiu, el dilluns 2 de novembre tornarem als nostres llocs de treball”.

Elperiodic.com s'ha posat en contacte amb la Mancomunitat de l'Alt Palància i han confirmat que un treballador ha donat positiu però desconeixien si anaven a tancar.

En la mateixa situació es troba l'Ajuntament d'Alfondeguilla que aquesta setmana també ha tancat pel positiu d'un treballador.

Pujar