4 de desembre de 2020 4/12/20

PP: "Alternativa por Navajas rebutja signar el conveni perquè les brigades forestals realitzen labors de prevenció en el municipi"

PP: "Alternativa por Navajas rebutja signar el conveni perquè les brigades forestals realitzen labors de prevenció en el municipi" - (foto 1)
  • El Partit Popular de Navajas va plantejar en el ple que l'Ajuntament formalitzara el conveni de col·laboració entre la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló per a engegar setze brigades per a mitigar el risc per a emergències en la província

L'equip de govern de Navajas "ha rebutjat formalitzar el conveni de col·laboració amb el Consorci per al Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis, de Salvament i de Protecció Civil de la província de Castelló, després de l'acord aconseguit entre la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló per a engegar setze brigades per a mitigar el risc per a emergències en la província enguany 2017".

Mitjançant aquest conveni, les brigades s'encarregaran de realitzar treballs de prevenció d'incendis i emergències en la província de Castelló "però el govern d'Alternativa per Navaixes ni tan sols es va llegir el conveni i va votar en contra simplement perquè era una proposta que portava el Partit Popular", ha assenyalat la portaveu del PP.

Per als populars, "Alternativa per Navajas rebutja aquelles iniciatives que són bones per al municipi si les aporta el PP únicament per sectarisme". La negativa de l'alcaldessa d'Alternativa per Navajas suposa que "el nostre terme municipal no està del tot segur".

A més, aquest servei no suposaria cap despesa per a l'Ajuntament de Navajas pel que "el servei són tot avantatges. Tindríem el nostre patrimoni natural més protegit perquè les brigades forestals s'encarregaran de mitigar els riscos d'incendi i millorar la xarxa de tallafocs existent; i a més a cost zero per a les arques municipals".

Cal assenyalar que Navaixes està en plena Serra d'Espadà i "la nostra obligació com a ciutadans, però sobretot com a servidors públics, és la de salvaguardar el nostre patrimoni natural". Per açò, des del PP han demanat a l'alcaldessa que reconsidere la situació i accepte subscriure aquest conveni perquè "estem parlant de la seguretat dels nostres boscos i muntanyes".

Pujar