elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alfonso de la Torre i Mónica Leandro guanyen la Tossal Trail de les Coves de Vinromà

Alfonso de la Torre i Mónica Leandro guanyen la Tossal Trail de les Coves de Vinromà
  • En la quarta edició la carrera ha reunit a més de 400 participants en les seues tres modalitats de distància i ha coronat guanyadors de la 14K a Nahum Calaceit i Eva Mª Pascual

MÉS FOTOS
Alfonso de la Torre i Mónica Leandro guanyen la Tossal Trail de les Coves de Vinromà - (foto 2)

Alfonso de la Torre Sáez i Mónica Leandro Gozalbo s'han proclamat guanyadors de la Tossal Trail de les Coves de Vinromà en la seua distància llarga de 30 km amb un crono de 02.29:36 i 03.24:14 respectivament en una jornada que ha reunit a més de 400 esportistes de tota la Comunitat Valenciana en el municipi.

Edgar Pérez Bojados (02.32:49) i Alberto Zahonero Moreno (02.39:03) han ocupat la segona i tercera posició del podi de la 30K en la categoria masculina, mentre que Belén Agut Medall (03.31:20) i Maria Guerola Capsir (03.48:52) han aconseguit el segon i tercer lloc en la categoria femenina.

La 14K d'aquesta carrera, organitzada per l'Ajuntament amb l'assessorament tècnic d'Evasion Running Castellon, ha coronat guanyador a Nahum Calaceit Pastor amb un temps de 01.10:42. La segona posició ha estat per a Borja Moya Beltrán i la tercera per a Pau Gómez Pallarés. Així mateix, Eva Mª Pascual Marín ha estat la guanyadora de la 14K entrant en la línia de meta amb un temps de 01.32:44, mentre que Lola Alcón Gargallo i Merche Couso Pérez han estat segona i tercera.

Finalment, el primer lloc de la modalitat TT Kids ha sigut per a Álvaro Prats Alcón (00.26:24) i els germans Nicolas Dudek i Alexander Dudek han aconseguit la segona i tercera posició. Pel que respecta a la categoria femenina, el triomf ha estat per a la local Arantxa Villanueva Muñoz (00.33:12), mentre que Nadia Artola Barrachina i la local Arianna Barreda Miralles han aconseguit el segon i tercer lloc.

En aquesta quarta edició l'organització de la prova ha comptat amb la col·laboració de prop de 150 voluntaris. Així mateix, també ha tingut el suport d'associacions locals com l'Associació de Jubilats i de Mestresses de Casa i entitats com la Diputació de Castelló, LM Wind Power, la Caixa Rural, Carnisseria Besalduch, Supermercats Suma, Supermercats Charter, Supermercats Dicost-Ferrando, L&L Delícies, Tot de Poble, Panaderia El Moreno, Panaderia Valls i Disquefu.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha agraït la implicació del conjunt de voluntaris i el suport dels col·laboradors i ha assenyalat que ‘un any més hem aconseguit atraure fins al municipi a centenars d'esportistes amb motiu de la Tossal Trail, la qual cosa confirma que l'organització d'aquesta prova és una bona fórmula per a potenciar l'esport i dinamitzar l'economia local’.

Pujar