1 de desembre de 2020 1/12/20

Agilitar l'aplicació de la Llei de Dependència i el pagament de les prestacions es una de les prioritats del PSPV-PSOE per a la pròxima legislatura

Agilitar l'aplicació de la Llei de Dependència i el pagament de les prestacions es una de les prioritats del PSPV-PSOE per a la pròxima legislatura - (foto 1)

  Integrants de les candidatures del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes, el Congrés i el Senat, s'han reunit en la seu del partit amb representants de la Plataforma en defensa de la dependència. Ha sigut una trobada que segons la portaveu del col·lectiu, Carmen Santamaría, ha servit “per a transmetre al Partit Socialista nostres principals reivindicacions i que esperem que ajude al fet que per fi, després de tants anys de governs del Partit Popular, siga possible implementar la Llei de Dependència i Autonomia Personal com correspon”.

  Una reunió al més alt nivell en la qual han estat presents el candidat independent a les Corts Valencianes, Carlos Laguna, i els caps de llista al Congrés i el Senat, Susana Ros i Artemi Rallo. En representació de l'Executiva han participat la presidenta, Rosa Marco, la sotssecretària Mari Carmen Aguilella, Mercedes Correoso i l'alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara.

  Carlos Laguna ha qualificat la trobada de “molt positiva” i ha transmés a la plataforma el compromís del PSPV-PSOE de treballar intensament perquè en la pròxima legislatura es puga acabar amb les llistes d'espera i els usuaris accedisquen amb rapidesa a les prestacions a les quals tenen dret”. Laguna ha deixat molt clar que la consecució d'aquest assoliment és un dels principals objectius del propi President de la Generalitat, Ximo Puig.

  El candidat ha destacat la importància de la presència en aquesta reunió de Susana Ros i Artemi Rallo, “amb la qual el Partit Socialista vol posar de manifest la seua voluntat de realitzar una labor conjunta, tant en les Corts Valencianes com en el Congrés i el Senat, per a aconseguir també que en aquesta matèria l'Estat col·labore amb la Comunitat Valenciana”.

  Laguna ha agraït “lluita i el treball desenvolupats durant tots aquests anys per la Plataforma” i ha finalitzat dient que “per al PSPV-PSOE és una prioritat l'òptim funcionament de la Llei de Dependència”, per això, ha anunciat el compromís “de mantindre una reunió cada dos mesos amb aquest col·lectiu per a fer un seguiment de la situació i aconseguir els més òptims resultats”.

  Pujar