elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Activa Nules, una aposta ferma pel comerç local i amb premis per als més afortunats

Activa Nules, una aposta ferma pel comerç local i amb premis per als més afortunats
  • L'Ajuntament llança una campanya per a promocionar les compres dins del municipi

L'esclat de la crisi sanitària i el seu posterior confinament va posar en suspens al sector comercial de tot el país. Les petites empreses, especialment les més locals, van ser durament castigades econòmicament fent ara un *sobresfuerzo per a poder sobreviure i continuar oferint un servei digne als seus fidels clients.

Conscients dels moments complicats que travessa el sector del xicotet comerç, des de l'Ajuntament de Nules han volgut posar el seu granet d'arena per a la recuperació d'una forma directa: incentivar les compres entre els seus veïns. Ho fan amb una campanya divertida i amb premis, que ha sigut presentava sota el nom ‘Activa Nules’.

“És una campanya molt important que engloba tant al comerç local, a establiments d'hostaleria de tota mena, a petites empreses, com a persones autònomes. Per tant, considerem que és una de les campanyes més ambicioses que s'ha dut a terme des de l'ajuntament” explica l'alcalde, David García, qui posa en valor la posada en marxa d'aquesta mena d'accions.

Però en què consisteix la campanya municipal? El seu funcionament és molt senzill i és accessible per a tots aquells veïns que aposten per realitzar les seues compres en els establiments de la localitat que s'hagen adherit a la proposta. Aquests comerços faran lliurament als seus clients d'un passaport que haurà d'estar segellat per, com a mínim, de deu comerços o negocis diferents els quals els donaran la possibilitat d'entrar en el sorteig de vals a consumir en els mateixos locals.

Només hi ha dues condicions que s'han de complir per a entrar en el sorteig: que la compra es realitze en els establiments que s'han sumat a la campanya i que l'import de la compra siga de mínim deu euros per comprador. Una vegada el veí tinga el seu passaport completament segellat haurà de depositar-lo en l'urna que s'instal·larà en els baixos de l'edifici de l'antiga Cambra Agrària.

Una aposta ferma per la recuperació

Aquesta campanya se suma a la resta d'iniciatives que des de l'Ajuntament de Nules s'han anat impulsat des que esclatarà la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus, i és una mostra més del compromís del consistori per la recuperació econòmica de la localitat.

L'arrancada d'aquesta promoció és imminent perquè, després d'acordar-se en les taules tècniques de reconstrucció, arranca aquest mes de setembre i es prolongarà fins a finals d'any. Des del consistori calculen que es repartiran 20.000 euros en premis el que mensualment es tradueix en 5.000 euros a repartir entre els participants.

Quant a la inversió, per a la seua promoció i difusió es preveu invertir 10.000 euros. Per tant, la quantia total que es destina a aquesta campanya és de 30.000 euros.

Cal recordar que tots els comerços i empreses de Nules que ho desitgen poden adherir-se a la campanya. Per a fer-ho únicament han de posar-se en contacte amb l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament, enviar un correu electrònic a eva.prades@nules.es o cridar al número de telèfon 964 67 00 01 (ext.416).

A més, per a seguir tots els detalls i el seu desenvolupament no deixes de seguir la pàgina de Facebook creada per a l'ocasió on et mantindran al dia de totes les novetats. Pots veure-la fent clic, ací.

Pujar