elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els actes religiosos marquen la recta final de les festes d'Ares

Els actes religiosos marquen la recta final de les festes d'Ares
  • La jornada d'avui està dedicada a Sant Bertomeu

MÉS FOTOS
Els actes religiosos marquen la recta final de les festes d'Ares - (foto 2)
Els actes religiosos marquen la recta final de les festes d'Ares - (foto 3)
Els actes religiosos marquen la recta final de les festes d'Ares - (foto 4)
Els actes religiosos marquen la recta final de les festes d'Ares - (foto 5)
Els actes religiosos marquen la recta final de les festes d'Ares - (foto 6)

Les festes patronals d'Ares del Maestrat estan ja en la recta final. Ahir les protagonistes van ser les Dones d'Ares. L'XI Concurs de d'engalanament de façanes, finestres i balcons, la desfilada de disfresses infantils o la mostra de dolços d'Ares van ser algunes de les propostes del dimarts.

Van continuar els actes amb l'espectacle itinerant "Història d'un bosc" a càrrec de la Xalera. I a la nit es van lliurar els premis del concurs d'engalanament de façanes, finestres i balcons. Finalment la plaça Major es va omplir amb motiu del concert de Pep Gimeno "Botifarra" i la seua rondalla.

Els últims dies de les festes tenen els actes religiosos com a eix central de la programació i és que es viuen les jornades dedicades a Sant Bertomeu i Santa Elena.

Avui dimecres a les 12 hores s'ha programat la missa i processó en honor a Sant Bertomeu. A la vesprada hi haurà teatre amb els sainets "La Vespeta" i "Nelo Bacora". El grup de teatre L'Enfilat ambientarà la plaça Major. I a la mitjanit començarà la festa amb la Kiny Band en el local multiusos.

Les celebracions acabaran demà dijous, dia de Santa Elena. El "Grup Folklòric Centre Aragonés de Castelló" posarà la música a la missa. No faltarà tampoc la processó en un dia així. Després continuarà la música folklòrica amb el minifestival.

A la nit, 22:30 hores, el Ball Pla en la plaça Major rematarà els 9 intensos dies de festes.

Pujar