29 de setembre de 2020 29/9/20

El PP aconsegueix que Diputació exigisca al PSOE garantir l'helicòpter de Salvament Marítim

El PP aconsegueix que Diputació exigisca al PSOE garantir l'helicòpter de Salvament Marítim - (foto 1)
  • El portaveu del PP, Vicent Sales, lamenta que Pedro Sánchez retalle recursos vitals que posen en risc la vida dels 660 pescadors que es guanyen la vida en la província

El Partit Popular de la Diputació de Castelló ha agraït hui el suport de tota la corporació a la seua moció per a reclamar al PSOE que garantisca a partir de 2020 el servei de rescat de Salvament Marítim que té base en València. El recurs es traslladarà a partir de l'1 de gener a Mallorca, “suspenent un recurs vital que posa en risc la vida dels 660 pescadors que s'empren cada dia en el mar per a guanyar-se el jornal”.

Vicent Sales, portaveu del PP en la Diputació Provincial, ha lamentat que la política del PSOE “exercisca un nou càstig sobre la nostra província, en la qual operen 158 embarcacions de les nostres cinc confraries: Benicarló, Peníscola, Vinaròs, Castelló i Borriana”.  “Hem de ser capaços de posar fre a aquesta retallada injusta, perquè l'helicòpter de Salvament Marítim presta auxili en casos de necessitat i dilatar a una hora una resposta que és ara de 10 minuts pot ser decisiu”.

PSPV, Compromís i Ciutadans han recolzat la iniciativa del PP “per a frenar aquest nou atac contra les prestacions de la nostra província”. “Des del PP continuarem defensant als nostres veïns, reclamant garanties per a mantindre prestacions útils, pràctiques i necessàries, com és aquest helicòpter de rescat, i posant fre a la política de retallades que el PSOE aplica des del Govern d'Espanya i replica des del Consell”.

Per a Sales, “la província de Castelló no mereix l'atac del socialisme, que acomiada als metges de l'Hospital Provincial, que priva als qui pesquen en el mar d'un servei vital com és el que presta Salvament Marítim, que nega infraestructures vitals per al desenvolupament de la província i bloqueja les subvencions i transferències perquè Ximo Puig prefereix finançar a la seua família”.

Pujar