elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

2.288 estudiants s'examinen de les proves d'accés a la universitat a l'UJI

    Un total de 2.288 estudiants de la província de Castelló s'han matriculat per examinar-se en la Universitat Jaume I de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) en la convocatòria de juny de 2017. Les proves d'accés tindran lloc del 6 al 8 de juny a l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals en horari de matí (a les 9.30 hores) i de vesprada (a les 15.30 hores).

    Del total d'alumnes inscrits, 1.994 ho han fet en la fase obligatòria i 294 només en la fase voluntària.

    El nombre d'alumnat inscrit enguany és superior al de la convocatòria de juny de 2016, quan es van inscriure 2.258 persones i en la que va aprovar el 97,75% dels presentats.

    La prova inclou dues fases. D'una banda, la fase obligatòria, on l'estudiantat s'examinarà de les quatre assignatures troncals generals de segon curs de batxillerat cursades i una de les 4 assignatures troncals generals amb vinculació a la modalitat de batxillerat. La Nota d'Accés a la Universitat es calcula ponderant la nota d'aquesta fase obligatòria de les PAU (40%) i la nota mitjana del batxillerat (60%). La NAU serà la que permet accedir a la universitat als estudiants de batxillerat i té una validesa indefinida.

    D'altra banda, l'estudiant pot presentar-se, en una fase voluntària, a un màxim de 4 assignatures troncals distintes de la troncal general amb vinculació amb la modalitat de batxillerat de la què s'examina en la Fase Obligatòria, per a augmentar la seua qualificació d'admissió fins a un màxim de 14 punts.

    La Universitat Jaume I informarà l'alumnat de les notes de selectivitat a través de missatges curts de text (SMS) als telèfons mòbils, i també podran accedir al portal de l'alumnat a consultar el detall de les seues qualificacions.

    Com en convocatòries anteriors les peticions de reclamacions o segones correccions d'exàmens es faran a través d'un formulari web. En cap dels dos casos caldrà presentar documentació a la universitat.

    Pujar