elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Torre i el Calvari obriran en horari especial durant les Festes Majors

La Torre i el Calvari obriran en horari especial durant les Festes Majors
  MÉS FOTOS
  La Torre i el Calvari obriran en horari especial durant les Festes Majors - (foto 2)

  Coincidint amb les pròximes Festes Majors, l'Ajuntament de Paterna obrirà en horari especial les portes de dues dels seus edificis més emblemàtics, la Torre i el Calvari.

  La jornada de portes obertes començarà el pròxim dia 17, i s'allargarà fins al 27 d'agost, els set dies de la setmana en horari de 18 a 21 hores, excepte el 21, que romandran tancats. D'aquesta manera, tant veïns/as com a visitants, podran aprofitar les festes per a conèixer dues dels elements patrimonials més característics de Paterna.

  Així ho ha assenyalat la Regidor de Cultura i Foc, Paqui Periche, que ha explicat que "amb aquestes visites volem promocionar el nostre patrimoni no solament entre els veïns i veïnes de Paterna, sinó també entre la gent d'altres poblacions que es desplacen d'altres municipis per a gaudir de les nostres festes".

  En aqueix sentit, la regidora Periche ha destacat que la iniciativa ve precedida per l'èxit de l'anterior edició en la qual més de 2.000 persones van aprofitar les Festes Majors per a visitar els dos espais, 1.042 a la Torre i 700 al Calvari.

  També, des de l'Oficina de Turisme, s'oferiran visites nocturnes guiades, els divendres 18 i 25 d'agost, per a tots aquells que vulguen conèixer la història dels monuments. En grups reduïts, de no més de 50 persones, els assistents podran accedir a l'interior del Calvari o gaudir de les vistes nocturnes del municipi des de l'alt de la Torre.

  Les inscripcions es realitzaran online, a través d'un formulari que podran trobar en el Facebook de l'Oficina de Turisme o cridant per telèfon al 96 305 31 24 o 96 305 30 04 en horari de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores i de dimarts a divendres de 18 a 20:30 hores.

  Pujar