elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una Scape Room o classes de K-Pop entre les activitats nadalenques organitzades per la Casa de la Joventut de Paterna

Una Scape Room o classes de K-Pop entre les activitats nadalenques organitzades per la Casa de la Joventut de Paterna
  MÉS FOTOS
  Una Scape Room o classes de K-Pop entre les activitats nadalenques organitzades per la Casa de la Joventut de Paterna - (foto 2)

  La Casa de la Joventut de Paterna ha presentat el seu programa d'activitats per a les pròximes festes nadalenques.

  "Es tracta d'un variat programa que té com a objectiu oferir als joves del municipi una oferta d'activitats diferents i saludables per a gaudir del seu temps d'oci durant les festes nadalenques", ha assenyalat el regidor de Joventut, José Manuel Mora.

  La primera activitat tindrà lloc el 26 de desembre i consistirà en un ScapeRoom que se celebrarà en les instal·lacions de la Casa de la Joventut de 17 a 20.30 h i on els assistents hauran de resoldre diferents proves i enigmes per a aconseguir eixir de l'habitació.

  El 27 de desembre de les 17.30 a les 19 hores tindrà lloc una classe magistral de percussió a la qual seguirà una classe de K-Pop on els joves descobriran les claus d'aquest popular estil musical.

  El divendres 28 de desembre, se celebrarà una festa de pre-Nit de cap d'any, de 17.30 a 20.30 h a la Casa de la Joventut. A més de gaudir de jocs de taula gegants, ping pong o karaoke, es recrearà l'última nit de l'any amb raïms i campanadas incloses.

  A més, el regidor Mora ha destacat que "del 26 al 28 la Casa de la Joventut també acollirà "Paterna Jove Nadal" de 10 a 13 hores, una iniciativa dirigida a joves de 13 i 15 anys amb l'objectiu que puguen aprofitar els matins de vacances per a relacionar-se i gaudir de jocs, tallers o manualitats".

  D'altra banda, Mora també ha recordat que el 28 de desembre al matí s'instal·larà una Carpa Jove a l'esplanada del cohetodromo amb tallers i animació infantil per a tots els xiquets i xiquetes.

  Amb una superfície de 1.000 m2 la Carpa Jove, estarà oberta de 10 a 14 h i comptarà amb activitats realitzades per les principals entitats festives i culturals del municipi.

  A més, la Policia Local participarà amb una exhibició de Urko el gos policia, i agents de la unitat científica de la Policia Nacional ensenyaran als presents el funcionament d'un laboratori científic. Militars de l'Aquarterament Daoiz i Velarde, Protecció Civil, Aigües de Paterna i l'empresa pública municipal Gestió i Serveis de Paterna també organitzaran diferents activitats.

  Pujar