elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ELECCIONS 28M

Sagredo revalida la seua majoria absoluta: “Els socialistes hem tornat a fer història a Paterna”

Sagredo revalida la seua majoria absoluta: “Els socialistes hem tornat a fer història a Paterna”
  • El líder del PSOE comença la seua tercera legislatura al capdavant de l'Ajuntament agraint la confiança als veïns del municipi “el suport aconseguit és el millor indicador que la Paterna en positiu funciona”

Juan Antonio Sagredo és ja un dels alcaldes més estimats pels seus veïns. L'edil no sols ha revalidat la seua majoria absoluta en una nit electoral en la qual els nervis van estar a flor de pell, sinó que ha aconseguit millorar els seus resultats respecte a les passades eleccions, passant de 13 a 14 regidors. Per això, dona principi a la seua tercera legislatura al capdavant del consistori.

El Partit Socialista es converteix així en “la força més votada de la història de Paterna amb 16.677 vots”. Així doncs, *Sagredo ha destacat l'augment en 2.190 vots per a la candidatura socialista respecte a les eleccions municipals de 2019, un increment que s'ha donat en tots els barris del municipi.

D'aquesta manera, l'alcalde ha valorat molt positivament els resultats obtinguts en aquests comicis municipals, ja que “reforcen la nostra gestió, el nostre amor per Paterna i les nostres ganes de continuar fent d'ella una ciutat cada vegada millor”.

A més, s'ha mostrat molt agraït amb els veïns del municipi, ja que “el suport aconseguit és el millor indicador que la Paterna en positiu funciona”. Per això, “tenim el millor equip per a governar Paterna i retornarem, a base de treball i tenacitat, la confiança que ha depositat en nosaltres el poble de Paterna”.

Finalment, la segona força més votada ha sigut el PP amb un 23% dels vots i 6 escons, seguits de Vox que han obtingut 3 regidors, un més que les passades eleccions i Compromís que aconsegueix 2 escons, un menys que en 2019.

Pujar