13 d’agost de 2020 13/8/20

Els Pressupostos de Paterna per a 2019 aconsegueixen els 62 milions d'euros malgrat la baixada d'impostos

Els Pressupostos de Paterna per a 2019 aconsegueixen els 62 milions d'euros malgrat la baixada d'impostos - (foto 1)

  Els Pressupostos Municipals de Paterna per a 2019 seran de 62 milions d'euros.

  Així ho ha anunciat hui l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo després de signar el document que el consistori remetrà aquesta mateixa setmana al Ministeri d'Hisenda amb les línies fonamentals dels comptes per a 2019 i en les quals, segons ha destacat el primer edil "aconseguim augmentar en 2 milions d'euros el pressupost respecte al de l'any passat malgrat la baixada d'impostos".

  Respecte a aquestes línies fonamentals pressupostàries, Sagredo, que també ostenta les competències d'Hisenda, Empresa i Universitat, ha subratllat "l'augment de les inversions, que es dupliquen respecte a l'any passat, passant d'1,5 milions d'euros a 3, per a seguir creant ocupació i activitat econòmica i millorant el municipi per a donar resposta a reivindicacions veïnals".

  "La política empresarial municipal que estem duent a terme està donant els seus fruits i ja estem executant moltes inversions financerament sostenibles i de fons europeus", ha recordat Sagredo per a explicar aquest impuls inversor.

  Així mateix, el primer edil també ha indicat que augmenta la despesa corrent, per a seguir millorant els serveis públics que s'ofereixen als paterneros i les paterneres i la recaptació local, gràcies a l'eficient gestió econòmica i administrativa que s'està duent a terme des de l'Ajuntament, a les facilitats que s'oferim als veïns en el pagament de rebuts i a les transferències de l'Estat i de la Generalitat.

  Finalment, l'Alcalde de Paterna ha recordat que "es tracta d'un pressupost ajustat i equilibrat que reflecteix el moment de transformació i millora que està vivint el municipi".

  Pujar