elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna torna a liderar el creixement d'autònoms i altes en la Seguretat Social a la província de València

Paterna torna a liderar el creixement d'autònoms i altes en la Seguretat Social a la província de València

  El municipi de Paterna continua liderant el creixement d'autònoms registrats a la província de València amb un total de 4.678 persones donades d'alta en l'últim any.

  Així l'anunciat l'alcalde i president de l'Associació Paterna Ciutat d'Empreses, Juan Antonio Sagredo qui ha destacat les bones dades que registra el municipi a nivell d'emprenedoria, amb un creixement constant en els últims anys.

  "Sol en comparació amb el 2017, el nombre de persones que s'han donat d'alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms ha augmentat en un 3%, i en un 6,5% des que arribem al govern", ha matisat Sagredo.

  A més, el primer edil ha destacat que "aquesta tendència positiva evidència el caràcter emprenedor dels paterneros i paterneras i la forta aposta de l'equip de govern pel foment de l'autoocupació amb mesures com el Xec Emprenedor al qual l'Ajuntament destina 75.000 euros anuals per a donar suport a el emprendedurisme".

  Quant al nombre d'altes en la Seguretat Social, Sagredo ha explicat que "s'ha augmentat en més d'un 8% respecte al 2017, passant dels 38.294 afiliats als 41.442 que s'han registrat enguany i situant Paterna com un dels municipis amb major nivell de població ocupada tant a nivell autonòmic com nacional".

  I a aqueix respecte, l'alcalde ha assenyalat que aquests bons resultats són fruit de la promoció econòmica que s'està impulsant des del consistori.

  "Aquest mes hem ratificat els convenis de col·laboració amb les cinc àrees empresarials del municipi el que ens permet continuar modernitzant les seues infraestructures, convertint-nos en un enclavament empresarial de primer nivell, i afavorint arribada de noves empreses", ha puntualizat l'alcalde.

  Pujar