28 d’octubre de 2020 28/10/20

Paterna se suma al Dia del Selfie en el Museu regalant un lot de publicacions sobre el seu patrimoni

Paterna se suma al Dia del Selfie en el Museu regalant un lot de publicacions sobre el seu patrimoni - (foto 1)

  Amb motiu del "Dia del Selfie en els Museus" que se celebra demà, 16 de gener, el Museu de Ceràmica de Paterna ha llançat un concurs per a convidar als veïns i veïnes a retratar-se en les seues instal·lacions.

  "Amb aquesta iniciativa busquem establir una comunicació directa entre els visitants i el museu a través de xarxes socials, fomentant la interacció, ja que és el propi usuari el que comparteix la seua experiència durant la visita", ha explicat la regidora de Cultura, Paqui Periche.

  I en aqueix sentit la regidora ha assenyalat que "volem premiar el compromís dels visitants sortejant un lot de llibres entre tots els que compartisquen la seua foto en les xarxes socials del Museu".

  D'aquesta manera, per a participar en el sorteig els interessats hauran de fer-se una foto autoretrate al costat de la façana del museu o en el seu interior i pujar-la al Facebook oficial del Museu de Ceràmica de Paterna fins a les 12 hores de demà.

  Entre tots els participants se sortejarà una col·lecció de llibres editats pel centre museístic, que inclou "Les Ollerías de Paterna", "La ceràmica de l'aigua", "La ceràmica verda i manganés de Paterna", "Llums i Monedes", "La ceràmica arquitectònica valenciana" i "Socarrats i paviments medievals", així com una bossa de roba amb el logo del Museu.

  Aquesta iniciativa se suma a l'ampli programa d'activitats que durant tot l'any organitzen des del Museu per a donar a conéixer el patrimoni local entre els veïns i turistes, i que inclou tallers de decoració ceràmica, jornades de senderisme cultural odidácticas infantils.

  Pujar