elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna registra quatre brots de coronavirus per reunions familiars i d'amics

Paterna registra quatre brots de coronavirus per reunions familiars i d'amics
  • La localitat té ara mateix 136 actius

La Conselleria de Sanitat ha confirmat aquest dilluns quatre nous brots de coronavirus a Paterna. Es tracta de quatre focus d'origen social, és a dir, per reunions familiars i d'amics. El brot més gran és de set casos i el més xicotet, de tres.

Segons les dades oficials facilitades per les autoritats sanitàries, Paterna té ara mateix 136 casos actius, és a dir, s'han registrat en les dues últimes setmanes. Des que va esclatar la pandèmia, Paterna ha registrat 13 morts i frega el total de 1.020 contagis.

Aquests nous brots els coneixem el mateix dia en què s'han confirmat 291 nous casos de coronavirus, la xifra més baixa en els últims mesos. No obstant això, la xifra de morts ascendeix als trenta en un sol dia. Per províncies, la distribució de nous positius és 9 a Castelló,147 a Alacant i 133 a la província de València.

Respecte del dissabte, Sanitat ha comunicat que hi ha més pacients amb covid ingressats als hospitals valencians. En concret, la conselleria ha assegurat que hi ha 1.346 persones ingressades, 287 en l'UCI. Per províncies, a Castelló hi ha 130 pacients ingressats, 30 en UCI, 418 a la província d'Alacant, 94 d'ells en l'UCI, i 798 a la província de València, 163 d'ells en UCI.

Pujar