29 d’octubre de 2020 29/10/20

Paterna recupera el servei d'Ambulància 24 hores

Paterna recupera el servei d'Ambulància 24 hores - (foto 1)

  L'Ajuntament de Paterna recupera el servei d'Ambulància 24 hores per al municipi donant resposta així a aquesta demanda sanitària que els veïns i veïnes de Paterna porten reclamant des que aquest fos suprimit fa cinc anys.

  "Recuperar el servei d'ambulància 24 hores ha sigut un objectiu primordial de l'actual equip de govern, per a garantir la seguretat i la tranquil·litat de tots els paterneros i paterneres" hi ha assenyalat el regidor de Sanitat, Julio Fernández, que també ha recordat que "va ser l'anterior govern popular el que va decidir eliminar-ho en el 2012 deixant sense la cobertura sanitària necessària als veïns de Paterna".

  El servei, que començarà a funcionar a partir de la setmana que ve, donarà cobertura als ciutadans de manera ininterrompuda els set dies de la setmana, inclosos els festius.

  L'ambulància tindrà la seua base en el centre de salut de la Canyada pels matins, de 8 a 15 hores i la resta del dia, inclosos els caps de setmana es localitzarà en el centre de salut del Clot. A més, comptarà amb quatre tècnics en emergències sanitàries en horari rotatiu.

  Entre els serveis que oferirà l'ambulància, s'inclou l'atenció domiciliària d'urgències així com el trasllat a l'hospital per prescripció facultativa.

  Finalment, el regidor de Sanitat ha defés que la recuperació del servei "avança en la línia de les polítiques de l'executiu d'oferir uns serveis públics de qualitat i de donar solucions àgils i eficients quan els veïns més el necesiten".

  Pujar