27 de novembre de 2020 27/11/20

Paterna presentarà un nou calendari per a informar dels pressupostos 2018

Paterna presentarà un nou calendari per a informar dels pressupostos 2018 - (foto 1)

  Paterna presentarà un nou calendari per a informar dels pressupostos 2018. Així s'ha decidit en la Taula de Participació Ciutadana dels Pressupostos Municipals 2018, que aquest matí s'ha celebrat en la tercera planta del Consistori i a la qual han assistit la portaveu del PSOE, Paqui Periche, el portaveu de Compromís, Juanma Ramón i el portaveu de Paterna Sí Pot, Frederic Ferri. També han assistit a la trobada el regidor de Compromís, Carles Martí, i dos assessors de PSPV i Pasip, David Fortea i Maica Duréndez. 

  En la reunió, les tres formacions del Pacte del Batán s'han citat per al divendres de la setmana que ve, de nou a les 12h, per a continuar amb la calendarizació de reunions al setembre. Aquesta cita, igual que hui, serà retransmesa en directe en línia perquè la ciutadania puga seguir les negociacions. 

  El PSPV de Paterna ha presentat una proposta a la taula, que s'ha repartit entre la resta de formacions, proposant calendari de reunions en el mes de setembre a les quals assistisquen associacions de veïns, juntes de barris, consell Territorial de Participació, veïns i veïnes. També s'ha sol·licitat que es fixe data per a la celebració de la Junta de Barri de Campament, per al consell d'Administració de GESPA que haurà d'aprovar els pressupostos de l'empresa pública, per al Consell de Participació Territorial, la comissió i el ple de pressupostos. 

  El Govern local assumeix que no s'ha fet bé el treball de fons en Participació Ciutadana i és autocrític. 

  Per la seua banda, la portaveu del PSOE, Paqui Periche, ha destacat que “els Socialistes de Paterna hem vingut amb els deures fets: amb una proposta per a aprovar els pressupostos definitivament i per a poder explicar-los millor”. En aquest sentit ha valorat la reunió com “molt positiva, perquè permetrà continuar amb l'aprovació dels pressupostos en ple, després que hagen sigut ja aprovats en Junta de Govern Local”.

  Pujar