elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna presenta a les noves capitanies de Raxida i Zíngaras per a les Festes Majors de 2019

Paterna presenta a les noves capitanies de Raxida i Zíngaras per a les Festes Majors de 2019
  MÉS FOTOS
  Paterna presenta a les noves capitanies de Raxida i Zíngaras per a les Festes Majors de 2019 - (foto 2)

  La Federació Intercomparses de Paterna va celebrar el divendres la gala de nomenament dels nous càrrecs festers per a les pròximes Festes de Moros i Cristians de 2019.

  Per primera vegada l'acte es va celebrar en el Gran Teatre, on centenars de persones es van donar cita per a acomiadar a les comparses Terçio de Flandes i Beduins i donar la benvinguda a les noves capitanies de Zíngaras i Raxida.

  Davant un pati de butaques ple, Rosa Chinillach Rodríguez i Sonia Charpentier, de la comparsa Mora Raxida, van ser nomenades banderera i capitana respectivament, mentre que pel costat Cristiano, Maika Cubero Calvo serà l'encarregada de portar la bandera, capitaneada per Alicia Liern Díaz, ambdues de la comparsa Zíngares.

  L'alcalde, Juan Antonio Sagredo, junt amb la presidenta de Intercomparses, María Ángeles Salvador, va ser dels primers a felicitar les noves representants.  

  Durant el seu discurs Sagredo va voler ressaltar el caràcter femení de les pròximes festes “és una satisfacció que les Festes de Moros i Cristians de Paterna vagen a ser representada per segona vegada en la seua història per dues comparses de dones, que amb el seu esforç i implicació han enriquit les nostres festes fins a convertir-les en un referent”.

  A més, l'Alcalde es va dirigir a les noves capitanes i bandereres per a desitjar-los sort i va valorar el seu compromís amb les festes “no tinc dubte que portareu amb orgull els vostres nous càrrecs i a representar les festes de Paterna amb passió i responsabilitat”.

   

  Pujar