elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna rep als pilots Héctor Garzó i Adrián Cruces després de la seua gran temporada en els circuits

Paterna rep als pilots Héctor Garzó i Adrián Cruces després de la seua gran temporada en els circuits

  L'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, junt al regidor d'esport, Jose Manuel Mora han rebut en l'Ajuntament als joves motociclistes paterners Héctor Garzó i Adrián Cruces, després de les seues últimes victòries en els circuits nacionals.

  Durant la recepció, l'alcalde ha aprofitat per a felicitar als joves per les seues victòries "que són per a tota la nostra comunitat esportiva un orgull, un exemple de treball, de sacrifici i de constància".

  A més també, alcalde i regidor, en nom de tota Paterna, han volgut desitjar-los sort de cara a la pròxima temporada "en la qual estem segurs seguireu donant-nos moltes alegries".

  El jove pilot Adrián Cruces, que va començar a competir amb 6 anys en la categoria de minimotos en la Lliga Inter Escoles (LEM), va aconseguir el títol de Subcampió d'Espanya de 85GP amb l'escuderia IgaX Team.

  Per la seua banda Héctor Garzó, de l'equip CNS Motorsport, es va proclamar Campió d'Espanya d'Stock 600, en l'última carrera del CEV 2017 disputada a Jérez, després d'una gran temporada en la qual ha acabat totes les carreres en el podi.

  Pujar