15 d’agost de 2020 15/8/20

Paterna obri el termini de matriculació a les Escoles d'Adults

Paterna obri el termini de matriculació a les Escoles d'Adults - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Paterna obri el termini de matriculació a les Escoles d'Adults - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria d'Educació, ha donat a conéixer l'oferta formativa dels centres de formació de persones adultes per al pròxim curs 2018-2019.

  Es tracta d'un ampli programa educatiu en el qual s'inclouen classes d'informàtica, idiomes o educació reglada entre altres matèries i que té com a objectiu contribuir al desenvolupament educatiu i cultural dels veïns i veïnes majors d'edat del municipi.

  Així ho ha explicat el regidor d'Educació José Manuel Mora, qui ha recordat que "des que arribàrem al govern hem ampliat tant les seus on s'ofereixen les classes, com l'oferta d'activitats, que s'ha elaborat tenint en compte les necessitats educatives dels veïns i veïnes".

  I en aqueix sentit, el regidor ha ressaltat que "amb l'objectiu que tots els ciutadans puguen beneficiar-se d'aquestes classes, hem mantingut una tarifa anual a preus accessibles per a tots els paterners i paterneres".

  En l'actualitat existeixen quatre seus distribuïdes en diferents barris del municipi, en el Centre (carrer Grups de la Mercè), Santa Rita (Centre Polivalent Valentín Hernáez), la Coma (Centre Juan Vila Blasco "El Cura") i la Canyada.

  A més, el regidor ha assenyalat que "juntament amb les classes reglades, els alumnes i alumnes podran completar la seua formació amb activitats paral·leles que es desenvoluparan durant tot el curs com a concursos literaris, visites culturals, tallers i excursions".

  El termini de matrícula estarà obert durant el mes de setembre o fins a completar el nombre de places i els interessats podran realitzar la inscripció en qualsevol dels centres en horari de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de dilluns a dijous de 17 a 20 h.

  Pujar