elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna obri el termini per a inscriure's en la Cordà de 2018

Paterna obri el termini per a inscriure's en la Cordà de 2018

  L'Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria de Foc, ha obert el termini d'inscripció per a participar en la Cordà i altres esdeveniments de foc que se celebraran durant les Festes Majors.

  Tal com ha explicat la regidora de Foc, Paqui Periche “les inscripcions poden realitzar-se a través de la web desenvolupada per la nostra Regidoria per a facilitar la tramitació en la participació d'actes de Foc”.

  Al mateix temps que ha animat a tots els amants de la pólvora “a participar en aquest espectacle únic i inigualable que cada últim diumenge d'agost reuneix a més de 300 tiradors i tiradores en el carrer Major”.

  Per a participar, els interessats hauran de ser majors d'edat i empadronats a Paterna. A més hauran d'estar en possessió del curs CRE, garantia que s'està al corrent de les mesures de seguretat que s'han de respectar durant els esdeveniments de foc.

  Les inscripcions es realitzaran a través de la web www.paterna.es/rtcf, on els usuaris trobaran dividits en apartats els diferents actes de la Cordà, Cercaviles i Cordà querubín, infantil i juvenil, i en els quals podran inscriure's a través d'un formulari que, una vegada emplenat, generarà la instància d'inscripció que haurà de lliurar-se per Registre d'Entrada en l'Ajuntament.

  El termini d'inscripció per a participar en la Cordà finalitzarà el 8 de juny mentre que per al Cercaviles s'ampliarà fins al 15 d'agost. En el cas de la Cordà Querubí, Infantil i Juvenil el termini romandrà obert fins al 20 de juliol.

  Pujar