elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna obri demà el termini per a inscriure's en la Escola d’Estiu municipal

Paterna obri demà el termini per a inscriure's en la Escola d’Estiu municipal
  MÉS FOTOS
  Paterna obri demà el termini per a inscriure's en la Escola d’Estiu municipal - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna ha obert el termini d'inscripció per a la Escola d'Estiu que se celebrarà del 25 de juny al 31 de juliol en els centres escolars del municipi.

  Enguany, els CEIP Villar Palasí, Vicente Mortes, Jaume I, La Font i l'Antonio Ferrandis, obriran les seues portes de 7:30 a 17 hores durant cinc setmanes per a oferir els xiquets i xiquetes activitats lúdiques i tallers a l'aire lliure.

  Tal com ha explicat el regidor d'Educació José Manuel Mora, "la Escola d'Estiu és un servei públic que ofereix l'Ajuntament a les famílies paterneras perquè puguen conciliar la cura dels fills amb la seua vida laboral en època de vacances escolars".

  En aqueix sentit, el regidor Mora també ha destacat que "per a facilitar que tots els interessats puguen beneficiar-se del servei s'ha mantingut la rebaixa del 33% en els preus de la matricula que van instaurar els socialistes, a més de permetre la inscripció per quinzenes, ajustant-se a les necessitats de cada família."

  Així, el preu del servei complet, que anirà del 25 de juny al 31 de juliol, serà de 125 euros al que se li podrà sumar el servei de menjador per 60 euros més. El preu mensual, del 2 al 31 de juliol, serà de 100 euros (160 euros amb menjador) i el preu per quinzena de 50 euros, al que també se li podrà afegir el menjador pagant un suplement de 30 euros.

  La Escola d'Estiu també inclou l'opció d'ampliar l'horari amb el servei matinal, que va de 7:30 a 9:30 h, o el vespertí de 15 a 17 h amb un preu de 26 euros respectivament. A més, les famílies que matriculen a més d'un fill/a, es beneficiaran d'un descompte de 25 euros en el tram d'un mes o cinc setmanes del segon fill/a i successius.

  En relació al programa d'activitats, el regidor Mora ha assenyalat que en aquesta edició, s'inspirarà en la Paterna medieval "en col·laboració amb el Museu de Ceràmica municipal, es van a planejar activitats que permeten als xiquets i xiquetes conèixer la història del municipi a través de la seua ceràmica, monuments i edificis".

  Finalment, els interessats a inscriure's, tindran fins al pròxim 18 de juny, per a formalitzar la seua matrícula o bé a través de la web de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, www.serviciosdepaterna.es, o presencialment en les oficines de l'empresa situades en el carrer Isaac perera, nº 14 en el Parc Tecnològic.

  Pujar