23 d’octubre de 2019 23/10/19

Paterna millora la seguretat en una zona molt transitada per runners i ciclistes en Tàctica

Paterna millora la seguretat en una zona molt transitada per runners i ciclistes en Tàctica - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Paterna millora la seguretat en una zona molt transitada per runners i ciclistes en Tàctica - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna, a través de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, estàr eforçant la senyalització tant horitzontal com vertical de l'entorn del parc empresarial Tàctica. En concret, elstreballs que estan duent-se aterme al carrer Corretger, una zona molt transitada per runners i ciclistes, milloraran la seguretat en la zona.

  L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha explicat que “estemobstinats a aconseguir que la pràctica esportiva siga més segura en la nostra localitat, i per això continuarem invertint recursos econòmics per a aconseguir-lo”.

  Amb aquest objectiu, els nous senyals que s'instal·laranpròximament recordaran a les i elsconductors que la velocitatestà limitada a 40 quilòmetresper hora.

  A més, ja s'hacomençat a millorar la senyalització horitzontal amb el pintat de fins a 32 nous senyals de precaució de vianants i ciclistes, que estaran situades al costat de cadascun dels passos de zebra i rotondes del carrer Corretger.

  També s'instal·laran 12 nous panells verticals de limitació de velocitat en totes les viesd'accés al parc empresarial, aixícom al llarg de les calçades més freqüentades per vianants.

  L'Alcalde ha recordat que a Paterna més del 29% delsciutadansmajors de 16 anys practiquen running, ambmajor o menor freqüència. “Per això hem obert recentment un nou circuit de running en el Parc Central, i també per això incrementarem les mesures de seguretat en altres zones a l'aire lliure de Paterna per la qual passen corredors i ciclistes”, ha conclòs.

  ocultar
  Paterna millora la seguretat en una zona molt transitada per runners i ciclistes en Tàctica
  Pujar