29 d’octubre de 2020 29/10/20

Paterna llança una campanya per a prevenir l'addicció al tabac entre els joves

Paterna llança una campanya per a prevenir l'addicció al tabac entre els joves - (foto 1)

  L'Ajuntament de Paterna, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), dependent de l'àrea de Sanitat, ha engegat una campanya de prevenció del tabaquisme entre la població jove.

  Tal com ha explicat el regidor de Sanitat, Julio Fernández, "l'edat mitjana d'inici en el consum de tabac és als 14'6 anys, a més és la segona droga més consumida per adolescents, per la qual cosa és necessari fer campanyes que incidisquen entre la població jove, perquè siguen conscients dels efectes negatius que suposen per a la seua salut i prevenir una possible addicció".

  Per a açò, durant tot el mes de maig, professionals de la UPCCA i del Centre de Dia de Reinserció, van a instal·lar punts informatius en els diferents centres escolars del municipi per a advertir als estudiants sobre els riscos i conseqüències del consum del tabac, a més d'oferir assessorament i orientació a aquelles persones que vulguen deixar de fumar.

  En aquesta línia, el regidor Fernández, ha destacat "el treball que es realitza des de la regidoria de Sanitat per a acostar els recursos soci-sanitaris a la població a través de tallers i campanyes informatives que tenen com a objectiu la prevenció de conductes nocives per a la salut".

  Finalment, el regidor ha assenyalat que aquesta iniciativa se sumisca als cursos de deshabituació tabáquica que des de l'Ajuntament s'ofereixen de manera gratuïta a tots els veïns i veïnes empadronades a Paterna que vulguen deixar de fumar.

   

  Pujar