elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna lidera el creixement d'autònoms a la província de València

Paterna lidera el creixement d'autònoms a la província de València
  • El municipi paterner, amb prop de 68.000 habitants, és el que major percentatge d'autònoms sobre població registra, amb un 6,52% del total i per sobre de localitats com Gandia o Sagunt

  • El regidor Julio Fernández destaca “la tendència emprenedora de Paterna i l'imparable creixement del municipi en quant a al nombre d'autònoms, amb 4.477 registrats”

Paterna segueix liderant el creixement d'autònoms registrats a la província de València amb un total de 4.477 persones donades d'alta en aquest règim, una significativa xifra que evidencia el repunt econòmic que està experimentant el municipi.

Així ho ha anunciat avui el regidor de Protecció a les Persones, Ocupació i Participació Ciutadana, Julio Fernández, qui ha destacat les bones dades que registra el municipi a nivell de emprendimiento, amb una mitjana de 10 nous autònoms al mes en el que portem de 2016, sent el passat mes de març la data en què més altes en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (REPTA) es van produir amb 31 nous autònoms.

Referent a això, Fernández ha assenyalat que estem registrant unes dades molt positives, per damunt de les xifres prèvies a la crisi. “No solament ens hem recuperat, sinó que hem superat el nombre d'autònoms que teníem a Paterna abans que la crisi es fera efectiva, passant dels 4.293 autònoms que teníem al maig de 2008 als 4.477 autònoms al maig de 2016”, ha indicat Fernández.

“Aquesta positiva evolució evidencia la tendència emprenedora del municipi i la forta aposta de l'Ajuntament i de l'equip de govern pel foment de l'autoocupació i la dinamització empresarial del municipi”, ha afirmat el regidor en referència, entre altres iniciatives municipals, al Xec Emprenedor, a Paterna, Ciutat d'Empreses o als convenis de microcrèdits que el consistori té signats amb diferents bancs per facilitar el finançament dels emprenedors.

Finalment, Fernández ha recordat a més que “des de l'àrea de promoció econòmica del consistori s'assessoren cada any a una mitjana de 800 persones”.

Pujar