elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna instal·larà pantalles acústiques per a reduir el soroll de les grans vies

Paterna instal·larà pantalles acústiques per a reduir el soroll de les grans vies
  MÉS FOTOS
  Paterna instal·larà pantalles acústiques per a reduir el soroll de les grans vies - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna està treballant en la creació d'un mapa protector que permeta reduir el soroll de les grans vies en diferents zones residencials del municipi.

  En concret s'està estudiant la implantació de pantalles acústiques en els barris del nucli urbà, Lloma Llarga, Mas del Rosari, Terramelar i l'entorn del CEIP número 9, donat el soroll generat pel trànsit que voreja aquestes zones.

  "Estem desenvolupant un projecte de Millora de la Qualitat Acústica en el municipi que permeta protegir els nostres nuclis urbans de l'impacte acústic que es produeix en les grans vies interurbanes que travessen Paterna" ha explicat la regidora d'Infraestructures, Nuria Campos.

  Per a això, el consistori està treballant en coordinació amb la Conselleria d'Obres Públiques, en un catàleg de mesures correctives per a reduir el soroll en el municipi.

  "En l'actualitat, Paterna només compta amb barreres acústiques en algunes parts del by-pass i en la carretera de Pla del Pou, en els voltants a la Canyada, i la intenció de l'Executiu és que s'amplien les barreres tant en el by-pass al seu pas pel nostre terme municipal, com en la CV-31, la CV-35 i CV-365" ha destacat la regidora Campos.

  Finalment, la regidora ha assenyalat que "amb la construcció d'aquestes barreres acústiques es dóna solució a una reivindicació històrica dels veïns i veïnes amb habitatges propers a aquestes grans vies, millorant no solament la qualitat de vida de tots ells, sinó també afavorint la conservació del nostre entorn i fent de Paterna una ciutat amable i sostenible per a viure i treballar".

  Pujar