elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna incrementa fins a un 10% el nombre de visitants estrangers durant les Festes Majors

Paterna incrementa fins a un 10% el nombre de visitants estrangers durant les Festes Majors

  Un any més, les Festes Majors de Paterna han sigut el punt de trobada de veïns i turistes que han aprofitat per a visitar la ciutat durant els mesos d'estiu i conéixer l'ampli patrimoni històric municipal.

  En total, 1562 persones han gaudit de les visites al Calvari i la Torre que han romàs oberts en horari especial durant les festes, dels quals el 80% correspon a veïns i visitants de localitats properes, i un 20% a visitants d'altres províncies d'Espanya i països estrangers.

  En relació als turistes estrangers, la majoria eren de procedència llatinoamericana, Argentina, Veneçuela, Colòmbia i Equador, seguits de turistes comunitaris arribats de França, Alemanya, Portugal, Regne Unit, Bulgària, Itàlia, Holanda i Croàcia. A més, enguany Paterna ha rebut la visita de turistes de països tan llunyans com Japó, Corea del Sud o Rússia.

  Tal com ha destacat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, "encara que la base del turisme de Paterna ho formen els seus veïns i ciutadans de municipis propers, cada vegada més observem un creixement en el nombre de turistes que ens visiten des d'altres províncies espanyoles o ciutats estrangeres, tant europees, com d'altres parts del món".

  A més, quant a les visites nocturnes organitzades per l'Oficina de Turisme, enguany s'ha incrementat el nombre de participants en un 40%, aconseguint una xifra rècord de 350 persones.

  Sota la temàtica "A la Lluna de Paterna", en total es van realitzar 5 visites durant els mesos de juliol i agost, amb una mitjana de 70 assistents per grup, que acompanyats per un guia, van descobrir anècdotes i curiositats dels monuments més emblemàtics del municipi.

  Finalment, la regidora ha destacat que el creixement del nombre de visitants s'explica per "el gran treball que durant tot l'any es realitza des de Turisme per a donar a conéixer el nostre patrimoni cultural a través de la participació en diferents fires, punt regionals com nacionals."

  Pujar