28 d’octubre de 2020 28/10/20

Paterna inaugura l'exposició de la seua XXVI Biennal de Pintura

Paterna inaugura l'exposició de la seua XXVI Biennal de Pintura - (foto 1)

  L'Ajuntament de Paterna va inaugurar ahir l'exposició que reuneix les 12 obres que han quedat finalistes de la XXVI Biennal de Pintura Vila de Paterna que ha celebrat enguany el consistori per a fomentar l'art i la cultura.

  L'Alcalde de paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat per la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, va anar l'encarregat de lliurar els premis als autors de les obres guanyadores.

  El primer premi, dotat de 3.000 euros, ha anat a parar a Miguel Borrego, un consagrat artista que va donar vida a l'obra "Katabasis mentre que el segon premi, dotat de 2.000 euros, va recaure en l'obra de l'artista novella Laura Medina que té per títol "*Bio-Cartografias".

  Així mateix, durant enguany també hi ha hagut dos esments honorífics que han sigut para Toni Simarro, per la seua obra "Matèries rescatades" i per a Mª Isabel Marti, per "Travessia".

  Durant l'acte, el primer edil "va destacar la importància de la supervivència d'aquest certamen artístic, amb quasi mig segle d'història, i la clara aposta de l'Ajuntament de Paterna per promocionar la cultura i reconèixer el talent artístic dels creadors".

  Sagredo va aprofitar les seues paraules per a agrair als autors de totes les obres la participació en el certamen, la qualitat dels treballs presentats i la seua contribució a la societat paternera i va assenyalar que "si les administracions públiques i la societat en general apostàrem més per la cultura, ens aniria millor a tots".

  Pujar