elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna homenatja a mig centenar d'esportistes locals en la gala de l'Esport

Paterna homenatja a mig centenar d'esportistes locals en la gala de l'Esport

  L'Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis Esportius Municipals, va celebrar ahir la Gala de l'Esport, un esdeveniment per a posar en valor el treball i esforç d'aquells veïns i entitats del poble que han destacat en l'últim any.

  Desenes de persones es van donar en l'Auditori del Liceu Francés per a acompanyar als esportistes paterneros guardonats per les seues trajectòries en diferents disciplines com frontenis, tennis de taula, ball esportiu, petanca, orientació, futbol, tir amb arc, kick boxing, gimnàstica rítmica, escacs, natació o karate.

  L'Alcalde, Juan Antonio Sagredo, juntament amb el regidor d'esports, José Manuel Mora, va anar l'encarregat de lliurar les 57 guardons i el premi especial “Valors de l'Esport” que este any va recaure en el Paterna Ciències Club de Rugbi.

  Durant el lliurament de premis, el primer edil va aprofitar per a felicitar als premiats pels seus assoliments i trajectòria i destacar “l'important teixit esportiu de Paterna, format per 33 clubs amb conveni i quasi 30.000 paterneros i paterneras que contribueixen amb el seu treball i esforç a fer de Paterna una ciutat esportista, que aposta pels hàbits saludables i per millorar la qualitat de vida dels seus habitants”.

  Així mateix, l'Alcalde, va reafirmar el compromís del consistori de seguir millorant i renovant les infraestructures esportives “amb una inversió de 5,5 milions d'euros que faran que tinguem unes instal·lacions esportives municipals de primer nivell”.

  En aqueix sentit, l'alcalde va recordar que en l'últim any s'ha incrementat en un 10% la participació d'esportistes en els Serveis Esportius municipals “una xifra que ens omple d'orgull i que ens anima a seguir treballant per a fomentar l'esport entre els veïns i veïnes de Paterna, amb mesures com les ajudes a rendes bàsiques que en el 2018 s'han incrementat en un 25%, permetent a més de 400 persones accedir als serveis esportius municipals”.

  Finalment, Sagredo va dedicar unes paraules als premiats destacant “la passió i el talent que us han portat a aconseguir grans metes, i a representar, millor que ningú, els valors de l'esport”.

  Pujar