elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna habilita quatre locals per a cursos de formació en el barri de Mas del Rosari-La Coma

Paterna habilita quatre locals per a cursos de formació en el barri de Mas del Rosari-La Coma
  MÉS FOTOS
  Paterna habilita quatre locals per a cursos de formació en el barri de Mas del Rosari-La Coma - (foto 2)
  Paterna habilita quatre locals per a cursos de formació en el barri de Mas del Rosari-La Coma - (foto 3)

  L'Ajuntament de Paterna ha engegat la reforma per a habilitar quatre locals situats en els baixos de l'edifici de l'antic mercat, en el carrer Silla del barri Mes del Rosari- La Coma i que acolliran aules de formació per als veïns i veïnes del barri.

  Així ho va anunciar ahir el regidor d'Ocupació, Julio Fernández durant la reunió de la Comissió de Formació i Ocupació de la Coma i a la qual van assistir diferents entitats del barri.

  "Els locals van ser adquirits pel consistori amb l'objectiu de crear aules que donaren resposta a les necessitats formatives dels veïns i veïnes del barri" ha assenyalat el regidor Fernández. I en aqueix sentit, el regidor ha explicat que "la idea és que siguen els propis ciutadans els que decidisquen la futura oferta formativa per a aqueixos locals en col·laboració amb el SERVEF".

  Les noves aules de formació, que estaran adscrites a l'àrea de Serveis Socials comptaran amb un aforament màxim de 100 persones i estaran equipades amb el material necessari per al desenvolupament de les classes. Es crearan quatre aules, una de 58 m2, dues de 67 m2 i una més gran de 111 m2.

  Per a dur a terme les reformes, que finalitzaran al maig de 2018, l'Ajuntament ha destinat una partida de 114.295 euros.

  Les actuacions projectades inclouen la demolició de la tabiquería interior per a deixar els espais diàfans i la substitució dels tancaments que connecten amb el passadís per a permetre la privadesa i aïllament acústic necessari per als nous usos de formació dels locals. A més, també es canviarà la instal·lació elèctrica i la lampisteria i es revisarà la protecció contra incendis.

  Pujar