elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna gaudix del quint día de les Festes Majors

Paterna gaudix del quint día de les Festes Majors
  MÉS FOTOS
  Paterna gaudix del quint día de les Festes Majors - (foto 2)
  Paterna gaudix del quint día de les Festes Majors - (foto 3)

  Les Festes Majors de Paterna continuen amb la seua un intens programa d'activitats que ahir es van tancar amb el concert a l'aire lliure que va oferir la Banda simfònica del Centre Musical Paternense.

  El recital es va celebrar a les portes de l'Auditori Antonio Cabeza fins on es van desplaçar centenars de veïns i veïnes per a gaudir d'un concert conduït pel mestre Carles Ramón i Segarra. 

  Desfilada i Parlament Infantil de Moros i Cristians

  Els més xicotets van ser els protagonistes de la vesprada durant la desfilada infantil de Moros i Cristians, després del qual, va tindre lloc una representació de l'acte de Lliurament de Paterna al Rei Jaume I composta únicament per xiquets i xiquetes.

  Durant l'escenificació, els joves de 4 i 11 anys, en la seua majoria descendents de famílies d'Intercomparsas, van mostrar els seus dots actorales davant una plaça amb desenes de veïns i veïnes que van gaudir de l'original recreació.

  Espectacles Infantils

  Un any més el consistori ha programat espectacles infantils en els diferents barris de Paterna. Ahir, l'escenari triat va ser la plaça Enginyer Castells, que es va omplir de màgia i fantasia durant la representació teatral de “El Petit Príncep”.

  Els artistes locals en el Festival Fet a Paterna

  Anit va arrancar el festival Fet a Paterna en l'escenari de la Cova Gran, per on desfilaran artistes del municipi de diferents gèneres i disciplines durant els pròxims dies.

  Actuacions de dansa del Centre Cultural Andalús de Paterna o de la Colla Gatzara i Xafarnat, balls per a majors amenitzats pel duo paternero “Harmonia” o el concert de la Unió Musical Santa Cecilia ompliran les nits de les Festes Majors.

   

  Pujar