15 de gener de 2021 15/1/21

Paterna fomenta pràctiques saludables entre la ciutadania amb la Ruta de la Salut

Paterna fomenta pràctiques saludables entre la ciutadania amb la Ruta de la Salut - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Paterna fomenta pràctiques saludables entre la ciutadania amb la Ruta de la Salut - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria de Sanitat, celebra demà per la vesprada en l'Auditori de Paterna la 'Ruta de la Salut', una iniciativa amb la qual trata d'augmentar el nivell de salut entre els veïns i veïnes a través de la realització d'activitats, xarrades d'especialistes i tallers formatius.

  La iniciativa té com a objectiu augmentar el nivell de salut entre els ciutadans de Paterna a través de la realització d'activitats, xarrades d'especialistes i tallers formatius.

  "Es tracta d'incrementar la prevenció en les patologies més habituals, millorant els coneixements en pràctiques saludables dels assistents" ha declarat el regidor de Sanitat, Julio Fernández, que ha animat a tots els veïns i veïns a participar en la jornada que es desenvoluparà en l'Auditori Antonio Cabeza.

  Durant l'esdeveniment, un equip de professionals de l'Hospital General de València, format per mèdics/ques, infermers/es i nutricionistes, duran a terme xarrades de diferents temàtiques com a "Obesitat, nutrició, exercici físic i diabetis", "Factors de risc cardiovascular", "Osteoporosi, artrosis i malalties reumatológicas" o "Malalties respiratòries".

  Els professionals que ens acompanyaran durant la jornada, oferiran consells i recomanacions per a adquirir hàbits de vida saludables que permeten reduir els riscos de desenvolupar o agreujar malalties habituals", ha explicat el regidor Fernández.

  A més, els assistents podran realitzar-se diferents proves mèdiques com espirometrías, presa de tensió, glucèmia o electrocardiogrames i participar en tallers d'exercici físic.

  Finalment, i coincidint amb la campanya de vacunació de la grip, s'instal·larà un stand en el qual els assistents interessats podran rebre la vacuna gràcies a la col·laboració dels professionals sanitaris del Centre de Salut de Clot de Joan.

  Pujar