elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna finalitza el desmuntatge del coetòdrom

Paterna finalitza el desmuntatge del coetòdrom
  MÉS FOTOS
  Paterna finalitza el desmuntatge del coetòdrom - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna, a través de l'empresa municipal Gespa, ha finalitzat el desmuntatge del coetòdrom de l'esplanada de les Coves del Palau i la Torre.

  Aquesta estructura, de més de 560 metres de superfície, es va instal·lar amb motiu de les Festes Majors, per a acollir diferents espectacles de foc, l'últim d'ells, la Cordà commemorativa del Nou d'Octubre.

  Tal com ha explicat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche "l'estructura compta amb 415 panells de malla i 36 pilars de fins a 6,5 metres d'altura que necessiten de grues per a moure-les".

  I en aqueix sentit, la regidora ha assenyalat que "es tracta d'un treball laboriós, ja que s'ha de realitzar una revisió completa de cada ancoratge i peça per a comprovar el seu estat i conducta a la seua reparació o substitució".

  Per a això, el consistori ha destinat una brigada formada per 5 operaris de l'empresa Gespa que durant dues setmanes s'han encarregat de desmuntar, numerar i ordenar cada peça que es custodiarà en el magatzem municipal fins l'any vinent.

  Pujar