elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna estudiarà la creació d'una taula de seguiment de la gestió dels fons europeus a petició de Ciutadans

Paterna estudiarà la creació d'una taula de seguiment de la gestió dels fons europeus a petició de Ciutadans
  • Ochando: “Hem sol·licitat també que el govern es comprometa a realitzar la màxima difusió d'aquests fons a totes les empreses del municipi”

 

Paterna estudiarà la creació d'una taula de seguiment de la gestió dels fons europeus a petició de Ciutadans (Cs). El regidor de la formació taronja, Jorge Ochando, ha celebrat “aconseguir suport unànime del ple a aquesta iniciativa, que pretén que la gestió d'aquests fons siga el més transparent i mesurable possible per a aconseguir la màxima eficàcia”.

“Persegueix que s'adone de l'estat en què es trobe cadascun dels projectes així com el finançament requerit per a cadascun d'aquests”, ha argumentat. 

A més, Ochando ha defensat “la importància que tots els representants dels grups polítics de l'oposició així com amb els professionals de la societat civil i empresarial també formen part de la taula”. “És necessària l'experiència i objectivitat per a portar a bon terme la gestió dels projectes importants per a Paterna”, ha esgrimit. 

D'altra banda, l’edil de Cs ha demanat que “l'equip de Sagredo es comprometa a realitzar la màxima difusió i publicitat de l'existència d'aquests fons a totes les empreses del municipi”. Per a Ochando, “els empresaris i veïns de Paterna han de conéixer de primera mà la direcció i forma que tindran els futurs projectes”. 

Pujar