elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna estudiarà augmentar la bonificació en la Plusvàlua per mortis causa a proposta de Ciutadans

Paterna estudiarà augmentar la bonificació en la Plusvàlua per mortis causa a proposta de Ciutadans
  • Ochando: “La pandèmia ha generat situacions inesperades d'herències i donacions en moltes famílies que no han d'estar penalitzades a base d'impostos”

En el ple ordinari de juny ha aprovat, per unanimitat, estudiar un augment en la bonificació en la Plusvàlua municipal per mortis causa a proposta de Ciutadans (Cs). Jorge Ochando, regidor del grup, ha defensat aquesta revisió perquè “la pandèmia ha generat situacions inesperades d'herències i donacions en moltes famílies que no han d'estar penalitzades per l'Administració a base d'impostos”.

En la proposta presentada per Cs Paterna inicialment es demanava que “es modificara l'ordenança municipal de l'impost a fi de bonificar-lo al 95%, màxim permés, per mortis causa, sobre l'habitatge d'ús habitual i/o local de negoci familiar del causant”, ha explicat Ochando, qui encara que finalment no s'ha fixat un percentatge, ha agraït igualment a tots els grups el seu suport per a revisar l'impost.

D'altra banda, el regidor també ha aplaudit el suport unànime a la proposta taronja per a la subvenció de part de la compra de vehicles sostenibles per als joves de Paterna. “Des de Ciutadans millorarem i impulsar qualsevol iniciativa que millore la sostenibilitat del municipi i facilite una mobilitat més saludable entre els veïns de Paterna, preferentment entre els joves “, ha assegurat l'edil de la formació liberal.

Pujar