6 d’agost de 2020 6/8/20

Paterna crea un fons bibliogràfic d'àmbit acadèmic per a escolars

Paterna crea un fons bibliogràfic d'àmbit acadèmic per a escolars - (foto 1)

  L'Ajuntament de Paterna, a través del Servei de Biblioteques de l'Àrea de Cultura, ha implantat un fons bibliogràfic específic per a donar resposta a les necessitats acadèmiques dels alumnes dels col·legis públics del municipi.
  "Gràcies a aquest nou catàleg bibliogràfic, les famílies paterneres que ho desitgen podran trobar els llibres que els mestres recomanen en les seues classes per a ajudar a xiquets/es i joves en el seu desenvolupament acadèmic", ha explicat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche.

  La nova col·lecció, formada per més de 300 títols, és fruit de la col·laboració de l'Ajuntament i els centres escolars, i ha resultat en una llista en les quals s'inclouen tant llibres curriculars com de suport escolar.
  A més, amb l'objectiu de facilitar l'accés al fons bibliogràfic de qualsevol veí/na del municipi, els llibres es repartiran entre la biblioteca de la Cova Gran, la biblioteca de la Canyada, i les agències de lectura de la Coma, Terramelar i Campament.

  Paqui Periche també ha destacat que aquesta iniciativa "s'emmarca dins de les mesures que des del servei de biblioteques municipal s'estan duent a terme per a oferir suport a escolars i estudiants del municipi, com l'obertura de la biblioteca 24 hores durant l'època d'exàmens."

  Pujar